For alle former for Erhvervsflytning ⇒ kontakt CT Flyt & Service

Erhvervsflytning

- vi udfører alle former for Erhvervsflytning

Erhvervsflytning - CT Flyt & Service

Flytning og opstilling af arbejdsstationer

Søger du en partner til at foretage din erhvervsflytning, så er CT Flyt & Service ApS et naturligt valg. Vores kompetencer spænder vidt, og vi går ALDRIG på kompromis med kvaliteten af vores services og vort arbejde! Samtidig ved vi hvor vigtigt det er, at holde din virksomheds “nedetid” på et absolut minimum i forbindelse med en erhvervsflytning.

RING PÅ TLF : 69 90 23 23
for rådgivning eller tilbud!

Vi tilbyder at demontere og nedpakke alt fra IT til hele arkiver inden flytningen – ligesom vi naturligvis også tilbyder at montere og udpakke alt i de nye lokaler.
Med andre ord: Det er “Færdigt arbejde!” når din virksomhed bruger CT Flyt & Service ApS.

Hos Flyttefirma CT Flyt & Service ApS har vi stor erfaring inden for erhvervsflytning. Vi ved hvor vigtigt det er at virksomheden fortsætter med at fungere optimalt selvom man flytter lokaler, og at “nedetid” der kommer som et resultat af en flytning skal holdes på et minimum.

Da vi ofte beskæftiger os med erhvervsflytning fortæller vores erfaring os, at et godt samarbejde altid starter med en grundig forudgående besigtigelse, hvor alle spørgsmål og aspekter afklares. Med andre ord – En erhvervsflytning skal styres og planlægges, således at hele processen er optimeret til at forløbe effektivt og sikkert, og med et højt kommunikations- og serviceniveau. Resultatet er færre omkostninger, mindste mulig gene for medarbejderne, og en god oplevelse til forskel.

Forsikring
Alle vores opgaver er naturligvis FULD forsikret.

Jeg ser frem til et professionelt samarbejde …
Direktør/Flyttekonsulent Casper Teigen

 

Online Flyttetilbud – Klik her!