Nedpakning & Udpakning - CT Flyt & Service - Dit flyttefirma

Nedpakning & Udpakning

Demontering og nedpakning

Demontering og nedpakning i virksomhed

Flyttefirma CT Flyt & Service ApS løser opgaven med nedpakning og udpakning af virksomhedens indbo inkl. IT og arkiver i dets specielle system, effektivt og sikkert og med øje for god logistik.

Vi løser ligeledes opgaven omkring de- og genmontering af forskellige effekter såsom whiteboards, hylder, skabe, lamper, radio/ tv og IT udstyr m.v.

Vi ved at ”nedetid” koster penge, derfor gør vi det så flexibelt for din virksomhed som muligt under jeres flytning.

RING PÅ TLF : 69 90 23 23
for rådgivning eller tilbud!

Vi tilbyder at udpakke flyttekasserne igen, hvad enten det er arkiver eller medarbejdernes ting, præcis som det stod inden vi gik i gang, blot på den nye lokation.

Vi tilbyder naturligvis også at genmontere alt i både væg og loft, efter dine anvisninger, og i samråd med montøren. IT bliver opstillet på dets respektive område, kabler bliver tilsluttet og opstripset sådan at arbejdspladsen funktioner fungerer optimalt, fremstår rengøringsvenlig og professionel.

Vi har uddannet faglært personale til at varetage netop den gren af vores forretning, og til at afdække lige netop din virksomheds behov.

Kort fortalt; Hos os kan du samle alt under en leverandør, og slippe for koordinering af forskellige håndværksydelser og flyttehjælp.

Forsikring
Alle vores opgaver er naturligvis fuld forsikret.

Vi ser frem til et professionelt samarbejde …
Direktør/Flyttekonsulent Casper Teigen

 

Online Flyttetilbud – Klik her!