Nyhedsarkiv|Ring til os på tlf. 69 90 23 23

Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Kerteminde

Skal du bruge et flyttefirma i Kerteminde?
CT Flyt & Service er et landsdækkende transport- og flyttefirma, og Kerteminde og det øvrige Østfyn er naturligvis ingen undtagelse. Vores flyttebiler og flyttemænd er altid klar til at rykke ud – uanset hvad du skal have flyttet, og hvor det skal flyttes hen. Vi flytter i hele Danmark, ligesom vi også flytter i andre europæiske lande. CT Flyt & Service er dit lokale flyttefirma i Kerteminde og mange andre steder i Europa – og vi flytter alt!

Tryg flytning hos CT Flyt & Service – dit flyttefirma i Kerteminde

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor tager enhver opgave udgangspunkt i lige netop dine behov. Skal du blot have flyttet noget fra A til B, klarer vi selvfølgelig det. Men er opgaven mere kompliceret, er vi også behjælpelige med rådgivning, ned- og udpakning og det overblik og den erfaring, som vi har tilegnet os i løbet vores mere end 15 år i flytte- og transportbranchen.
Vi stiller gratis flyttekasser til rådighed i forbindelse med din flytning, ligesom vi også tilbyder et komplet pakkesystem, der gør din flytning ligetil, og som sikrer, at dine genstande fremstår i samme stand ved udpakningen som ved nedpakningen. Skulle uheldet være ude, er vi selvfølgelig fuldt forsikrede. Det skal være en tryg oplevelse at vælge CT Flyt & Service som flyttefirma i Kerteminde.

Flyttefirma i Kerteminde til transport, rådgivning og opbevaring

CT Flyt & Service er mere end blot et flyttefirma for private og virksomheder i Kerteminde. Vi stiller eksempelvis gerne en flyttekonsulent til rådighed, så du har det fulde overblik over din flytning på forhånd, ligesom vi også hjælper med de tekniske aspekter af din flytning som afmontering og opsætning af hårde hvidevarer, computere, værktøjer og produktionsanlæg.
Har du brug for ekstra plads, kan vi også tilbyde opmagasinering på vores eget lager, hvor vi har plads til alt fra møbler og paller til autoopbevaring og materiel. Hos CT Flyt & Service er dine behov i centrum, og vores mere end 15 år i branchen er din garanti for en tryg, kvalitetsbevidst og rettidighed transport og flytning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du rådgivning og afklaring af dine flyttebehov i selskab med vores flyttekonsulent? Eller skal vi bare være dit flyttefirma i Kerteminde? Så kontakt os allerede i dag – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Få et flyttetilbud

  • 69 90 23 23

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Kontakt Sjælland

CT Flyt & Service ApS
Tigervej 14-16
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995


Facebook rating:  1 

Kontakt Fyn

CT Flyt & Service ApS
Cikorievej 42
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995

Følg os på Facebook

×

Ring

Få et tilbud
Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest. Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Menu