Flyttefirma i København – Få et hurtigt tilbud online - CT Flyt

Flyttefirma i København – få et hurtigt tilbud online

Lån gratis flyttekasser som start på en nem flytning til eller fra København

Flyttefirma i København

CT Flyt & Service – Flyttefirma i København

Hvert år flytter vi 60.000 flyttekasser for vores kunder. Mange af dem bliver flyttet til eller fra hovedstaden, for vi er et anerkendt flyttefirma i København. Det er der flere gode grunde til. Den ene er, at vores kunder er så glade for os, at de anbefaler os til andre, som skal flytte i København.

God service og hurtigt svar
En anden god grund til, at vi ofte bliver valgt, når folk leder efter et flyttefirma i København, er vores rigtig gode service. Det er lidt trist for flyttefirma-branchen, men vores kunder fortæller os tit, at de valgte os, fordi vi allerede inden flytningen skilte os ud ved at besvare deres henvendelse meget hurtigt og super serviceminded.

Vil du også have god service og et hurtigt tilbud fra et flyttefirma i København? Forventer du samtidig, at vi besvarer dine henvendelser ordentligt og holder vores aftaler, så bør du kontakte os, inden du kigger videre efter andre flyttefirmaer.

Det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med os, for enten ringer du bare på tlf. 6990 2323, eller du kan bestille et flyttetilbud online nederst på siden. Uanset om du ringer eller skriver, får du hurtigt en brugbar og konkurrencedygtig pris, så du ved, hvad det koster at bruge vores flyttefirma i Købehavn.

Reelle priser
Vores reelle priser er faktisk den tredje gode grund til, at vores kunder anbefaler os til andre, der leder efter et flyttefirma i København. For at kunne give dig en reel pris, er vi ekstra grundige med at spørge dig om alt vedrørende din flytning. Også om ting, du slet ikke havde tænkt på.

Hvor kan flyttebilen holde? Skal vi også afmontere din vaskemaskine eller slutte den til? Hjælper du selv til med flytningen? Hvornår kan du flytte ind i din nye bolig – og skal vi sætte lamper og hylder op for dig. Med de mange spørgsmål sikrer vi os bedst muligt, at det tilbud, du får af os, ikke indeholder økonomiske overraskelser – så også du fremover vil anbefale os som det bedste flyttefirma i København.

For de fleste er det umuligt at svare på, hvor mange flyttekasser de skal bruge til deres flytning. Ring og spørg os. Vi ved det – og du får endda lov at låne dem gratis, når du vælger os som flyttefirma.

RING TLF : 69 90 23 23  for rådgivning eller tilbud!

Opbevaring af møbler
Vi er ikke bare et flyttefirma i København, der hjælper dig med at pakke og flytte dine ting. Vi tilbyder også attraktive priser på opbevaring af dine møbler og lignende, hvis du ikke kan flytte ind i din nye bolig med det samme. Vores store lagre ligger ved Køge, så du slipper for at betale for dyre kvadratmeterpriser i København.

Forsikring
Vi kommer til din flytning som aftalt. Du skal ikke være nervøs. Vi har prøvet det før. 60.000 flyttekasser om året og møbler i alle størrelser giver erfaring. Prisen er også i orden – så nu tænker du måske på, om dine ejendele er forsikret under flytningen. Selvfølgelig er de det. Sådan er vi bare.

Online tilbud på billig flytning i København

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning i København? Benyt da knappen herunder for at komme direkte til vores online formular. Vi vil besvare hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få Online Tilbud på flytning i København her