Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Erhvervs testimonials

Her på siden finder du udvalgte testimonials fra vores erhvervskunder

CT Flyt & Service ApS tilbyder Planlægning og logistikløsninger, fra ide, til handling og helt i mål og der har nedenstående kunder en klar holdning til hvordan de oplever os omsætte ord til handling.

CT Flyt & Service er uden sammenligning det mest pålidelige flyttefirma jeg har oplevet! En aftale er en aftale, og vi får altid den service vi har bestilt, og mere til. Det er pålidelig og personlig service, hver gang!

Det er nemt, det er fleksibelt, og det er trygt for os at bruge CT Flyt & Service! Hver eneste gang oplever jeg flyttemænd med personlighed, indlevelse og stor ansvarsfølelse. Det er perfekt og trygt for os.


Søren Christensen
Kuehne + Nagel

Det er trygt for os at bruge CT Flyt & Service. Det er sikker levering, det er stabilitet, og det er meget fleksibelt for os og vores kunder!

… om der så lige skal ydes lidt ekstra for Fru Hansen, blir’ det også gjort.

CT Flyt & Service viser altid stor ansvarlighed og seriøsitet når de kører for os! Det er altid kørsel og flytning til aftalt pris og aftalt tid, og der er aldrig nogen slinger i valsen.


Dennis Poulsen
HTH Køkkener

Jeg kan udelukkende rose CT Flyt & Service til skyerne!

De er en livline for os midt i byggerod og flytning, fordi de påtager sig alle opgaver, og udfører dem perfekt og meget, meget fleksibelt!

De flytter for os, de sætter tingene op, de gør alt hvad vi har brug for når det brænder på, og de siger altid ja til alle opgaver. Det er guld værd, og jeg kan kun varmt anbefale CT Flyt & Service til alle!


Gwen E. Jensen
Køge Handelsskole

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.