Nyhedsarkiv|Ring til os på tlf. 69 90 23 23
Forsikring
på alle opgaver
Ærlig kommunikation
Kontakt og service i højsæde

Erhvervsflytning

Professionel erhvervsflytning

Søger du en professionel partner til at foretage din erhvervsflytning, så er CT Flyt & Service ApS et naturligt valg.

Jeres genvej til en effektiv erhvervsflytning

Vores kompetencer spænder vidt, og vi går ALDRIG på kompromis med kvaliteten af vores services og vort arbejde! Vores professionelle flyttemænd står klar med kompetent rådgivning fra start til slut, og ved hvor vigtigt det er, at holde din virksomheds “nedetid” på et absolut minimum i forbindelse med en erhvervsflytning.

Vi klarer det hele for dig

Derfor tilbyder vi at varetage hele flytteprocessen for jeres virksomhed: Fra demontering og nedpakning af IT og arkiver inden flytningen til udpakning og montering i de nye erhvervslokaler.

Med andre ord: Det er “Færdigt arbejde!” når din virksomhed bruger CT Flyt & Service ApS.

Vi hjælper også med:

Læs udtalelser fra vores erhvervskunder her »

Erhvervsflytning i hele landet

 

Professionel erhvervsflytning uden ”nedetid”

Hos Flyttefirma CT Flyt & Service ApS har vi stor erfaring inden for effektiv erhvervsflytning. Vi ved hvor vigtigt det er, at virksomheden fortsætter med at fungere optimalt selvom man flytter lokaler, og at “nedetid”, der kommer som et resultat af en flytning skal holdes på et minimum.

Firmaflytning i et godt samarbejde

Da vi ofte beskæftiger os med erhvervsflytning fortæller vores erfaring os, at et godt samarbejde altid starter med en grundig forudgående besigtigelse, hvor alle spørgsmål og aspekter afklares. Med andre ord – En professionel erhvervsflytning skal styres og planlægges, således at hele processen er optimeret til at forløbe effektivt og sikkert, og med et højt kommunikations- og serviceniveau. Resultatet er færre omkostninger, mindste mulig gene for medarbejderne, og en god oplevelse til forskel.

Forsikring på al erhvervsflytning

Alle vores opgaver er naturligvis forsikret. Det er din sikring for en smertefri erhvervsflytning, uden ubehagelige overraskelser undervejs.

 

Jeg ser frem til et professionelt samarbejde …
Direktør/Flyttekonsulent Casper Teigen

 • “CT Flyt & Service er uden sammenligning det mest pålidelige flyttefirma jeg har oplevet! En aftale er en aftale, og vi får altid den service vi har bestilt, og mere til. Det er pålidelig og personlig service, hver gang!”

  Søren Christensen
  Kuehne + Nagel

 • “CT Flyt & Service viser altid stor ansvarlighed og seriøsitet når de kører for os! Det er altid kørsel og flytning til aftalt pris og aftalt tid, og der er aldrig nogen slinger i valsen.”

  Dennis Poulsen
  HTH Køkkener

 • “De flytter for os, de sætter tingene op, de gør alt hvad vi har brug for når det brænder på, og de siger altid ja til alle opgaver. Det er guld værd, og jeg kan kun varmt anbefale CT Flyt & Service til alle!”

  Lars Bøgelund

Skal vi stå for din erhvervsflytning?

CT Flyt & Service er et flyttefirma med over 15 års erfaring og med hele Danmark som vores arbejdsplads. Alle vores opgaver er naturligvis fuldt forsikrede.

Få et tilbudLæs referencer

Kontakt Sjælland

CT Flyt & Service ApS
Truckvej 5
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995


Facebook rating:  1 2 3 4 5

Kontakt Fyn

CT Flyt & Service ApS
Cikorievej 42
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995

Følg os på Facebook

×

Ring

Få et tilbud
Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest. Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Menu