Erhvervsflytning

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Jeres genvej til en effektiv erhvervsflytning

Vores kompetencer spænder vidt, og vi går ALDRIG på kompromis med kvaliteten af vores services og vort arbejde! Vores professionelle flyttemænd står klar med kompetent rådgivning fra start til slut, og ved hvor vigtigt det er, at holde din virksomheds “nedetid” på et absolut minimum i forbindelse med en erhvervsflytning.

Søger du en professionel partner til at foretage din erhvervsflytning, så er CT Flyt & Service ApS et naturligt valg.

Vi klarer det hele for dig

Derfor tilbyder vi at varetage hele flytteprocessen for jeres virksomhed: Fra demontering og nedpakning af IT og arkiver inden flytningen til udpakning og montering i de nye erhvervslokaler.

Med andre ord: Det er “Færdigt arbejde!” når din virksomhed bruger CT Flyt & Service Ap

Vi hjælper også med:

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Beskyttet af Google reCAPTCHA

Professionel erhvervsflytning uden ”nedetid”

Hos Flyttefirma CT Flyt & Service ApS har vi stor erfaring inden for effektiv erhvervsflytning. Vi ved hvor vigtigt det er, at virksomheden fortsætter med at fungere optimalt selvom man flytter lokaler, og at “nedetid”, der kommer som et resultat af en flytning skal holdes på et minimum.

Erhvervsflytning i hele landet

Firmaflytning i et godt samarbejde

Da vi ofte beskæftiger os med erhvervsflytning fortæller vores erfaring os, at et godt samarbejde altid starter med en grundig forudgående besigtigelse, hvor alle spørgsmål og aspekter afklares. Med andre ord – En professionel erhvervsflytning skal styres og planlægges, således at hele processen er optimeret til at forløbe effektivt og sikkert, og med et højt kommunikations- og serviceniveau. Resultatet er færre omkostninger, mindste mulig gene for medarbejderne, og en god oplevelse til forskel.

Forsikring på al erhvervsflytning

Alle vores opgaver er naturligvis forsikret. Det er din sikring for en smertefri erhvervsflytning, uden ubehagelige overraskelser undervejs.

Vi ser frem til et professionelt samarbejde.