Nyhedsarkiv|Ring til os på tlf. 69 90 23 23
Forsikring
på alle opgaver
Ærlig kommunikation
Kontakt og service i højsæde

Nedpakning & Udpakning

Flyttefirma CT Flyt & Service ApS løser opgaven med nedpakning og udpakning af virksomhedens indbo inkl. IT og arkiver i dets specielle system, effektivt og sikkert og med øje for god logistik.

Vi løser ligeledes opgaven omkring de- og genmontering af forskellige effekter såsom whiteboards, hylder, skabe, lamper, radio/ tv og IT udstyr m.v.

Vi ved at ”nedetid” koster penge, derfor gør vi det så flexibelt for din virksomhed som muligt under jeres flytning.

Vi tilbyder at udpakke flyttekasserne igen, hvad enten det er arkiver eller medarbejdernes ting, præcis som det stod inden vi gik i gang, blot på den nye lokation.

Vi tilbyder naturligvis også at genmontere alt i både væg og loft, efter dine anvisninger, og i samråd med montøren. IT bliver opstillet på dets respektive område, kabler bliver tilsluttet og opstripset sådan at arbejdspladsen funktioner fungerer optimalt, fremstår rengøringsvenlig og professionel.

Vi har uddannet faglært personale til at varetage netop den gren af vores forretning, og til at afdække lige netop din virksomheds behov.

Kort fortalt; Hos os kan du samle alt under en leverandør, og slippe for koordinering af forskellige håndværksydelser og flyttehjælp.

Forsikring

Alle vores opgaver er naturligvis forsikret.

Vi ser frem til et professionelt samarbejde.

Direktør/Flyttekonsulent Casper Teigen

 • “CT Flyt & Service er uden sammenligning det mest pålidelige flyttefirma jeg har oplevet! En aftale er en aftale, og vi får altid den service vi har bestilt, og mere til. Det er pålidelig og personlig service, hver gang!”

  Søren Christensen
  Kuehne + Nagel

 • “CT Flyt & Service viser altid stor ansvarlighed og seriøsitet når de kører for os! Det er altid kørsel og flytning til aftalt pris og aftalt tid, og der er aldrig nogen slinger i valsen.”

  Dennis Poulsen
  HTH Køkkener

 • “De flytter for os, de sætter tingene op, de gør alt hvad vi har brug for når det brænder på, og de siger altid ja til alle opgaver. Det er guld værd, og jeg kan kun varmt anbefale CT Flyt & Service til alle!”

  Lars Bøgelund

Kontakt Sjælland

CT Flyt & Service ApS
Truckvej 5
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995


Facebook rating:  1 2 3 4 5

Kontakt Fyn

CT Flyt & Service ApS
Cikorievej 42
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995

Følg os på Facebook

×

Ring

Få et tilbud
Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest. Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Menu