Nyhedsarkiv|Ring til os på tlf. 69 90 23 23
Forsikring
på alle opgaver
Ærlig kommunikation
Kontakt og service i højsæde

Viceværtservice & Ad hoc

CT Flyt & Service ApS håndterer i samråd med virksomhedens vicevært, alle ad hoc og handyman opgaver.

Det være sig alle former for håndværksmæssige opgaver, en computer der driller, opstilling af arbejdsplads (IT), at få orden og styr på lageret, at få fejet gården og givet havemøblerne olie m.m.

Er det sådan at virksomheden ikke har en fast tilknyttet vicevært, påtager vi os gerne den faste rolle som huset vicevært inkl. alt hvad det indebærer i samarbejde med dig.

Adhoc opgaver bliver af os typisk udført af faglærte håndværkere, der har forståelse og erfaring for netop den type opgaver der som regel følger en vicevært/facility manager. Vi indlever os i din virksomhed, er engagerede, 100 % seriøse og går ALDRIG på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Forsikring

Alle vores opgaver er naturligvis forsikret.

Vi ser frem til et professionelt samarbejde.
Direktør/Flyttekonsulent Casper Teigen

 • “CT Flyt & Service er uden sammenligning det mest pålidelige flyttefirma jeg har oplevet! En aftale er en aftale, og vi får altid den service vi har bestilt, og mere til. Det er pålidelig og personlig service, hver gang!”

  Søren Christensen
  Kuehne + Nagel

 • “CT Flyt & Service viser altid stor ansvarlighed og seriøsitet når de kører for os! Det er altid kørsel og flytning til aftalt pris og aftalt tid, og der er aldrig nogen slinger i valsen.”

  Dennis Poulsen
  HTH Køkkener

 • “De flytter for os, de sætter tingene op, de gør alt hvad vi har brug for når det brænder på, og de siger altid ja til alle opgaver. Det er guld værd, og jeg kan kun varmt anbefale CT Flyt & Service til alle!”

  Lars Bøgelund

Kontakt Sjælland

CT Flyt & Service ApS
Truckvej 5
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995


Facebook rating:  1 2 3 4 5

Kontakt Fyn

CT Flyt & Service ApS
Cikorievej 42
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995

Følg os på Facebook

×

Ring

Få et tilbud
Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest. Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Menu