Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flytning – vi gør det let for dig

Få gratis lån af flyttekasser under flytning.En flytning består af mange andre opgaver end bare at flytte nogle ejendele. Det ved du, hvis du har prøvet det før. Vi kan udføre en stor del af opgaverne for dig, så du kan nøjes med at koncentrere dig om papirarbejdet og alt det sjove.

Det allerførste problem, du støder på, når du skal pakke dine ting, er at skaffe flyttekasser nok. Det problem løser vi som det allerførste. Du låner gratis flyttekasser af os.

Bor du i en lejlighed eller et hus, som skal sættes i stand, når du fraflytter, kan vi sørge for, at du får en professionel maler, gulvmand, elektriker, tømrer eller murer til at gøre din bolig leveringsklar.

Flytning til en pris der holder

Vi taler sammen om, hvad du har brug for, når vi besøger dig for at vurdere omfanget af din flytning. Vi kommer nemlig altid på besøg først, så vi kan give dig en pris for flytningen, som du kan stole på holder. Du bryder dig helt sikkert ikke om ekstraregninger – og vi gør alt, hvad vi kan for at undgå dem.

Har du også brug for en håndværker til din nye bolig, sørger vi for, at alt er ordnet, inden dit flyttelæs skal ankomme. I det hele taget ser vi det som vores opgave at gøre flytningen så nem og overskuelig for dig som overhovedet mulig.

Derfor kan du også vælge, om du selv vil pakke dine ting i de gratis udlånte flyttekasser, eller om vi skal gøre det. Vi pakker dem også gerne ud igen og stiller bøger og nipsting tilbage i de reoler, hvor de stod det gamle sted. Vi kan også sørge for at du får sat lamper, hylder og billeder op, så dit nye hjem står helt færdigt og klar til du kommer.

God mening i en professionel flytning

Det giver god mening at lade os står for det hele. Vi er jo eksperter i pakke dine ejendele rigtigt og brudsikkert. Vi er hurtige til det og har systemer, der gør det nemt for os at få alting på samme plads igen. Har du selv prøvet at være ugevis om at pakke ned og pakke ud, sidst du skulle flytte, så ved du, det kan være en fordel at få professionelle til det.

Flytning for virksomheder

Virksomheder opnår samme fordele som private, ved at vælge CT Flyt til deres flytning. Ud over at flytte møbler, maskiner og administration samt genetablere de fraflyttede lokaler, tilbyder vi også at adskille og samle diverse maskiner, IT og møblement i forbindelse med flytningen.

Få et nemt og hurtigt online tilbud. Hos os får du samtidig GRATIS flyttekasser under flytningen og alle vores opgaver er naturligvis fuldt forsikrede.

Online Tilbud på Billig Flytning

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning? Benyt da knappen herunder for at komme direkte til vores online formular. Vi vil besvare hurtigst muligt med et godt tilbud.

Online Flyttetilbud – Klik her!

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.