Nyhedsarkiv|Ring til os på tlf. 69 90 23 23

Flyttefirma Greve

Skal du bruge et flyttefirma i Greve? Så er vi det helt rigtige firma til at hjælpe dig med din flytning.

Da vi har base i Køge, kender vi både til lokalområdet i Greve, Hundige og Tune, og med mange flytninger bag os er vi både effektive og målrettede i vores arbejde. Vi har mere end 15 års erfaring med flytning til både private og erhverv, og vi har solid erfaring med alle former for flytteopgaver.

Vi skræddersyr din flytning i Greve

CT Flyt & Service Aps har specialiseret sig i totalløsninger inden for flytninger, hvilket vil sige, at vi tilbyder at skræddersy en samlet løsning på din flytning, der er tilpasset dine behov. Det inkluderer alt lige fra den indledende planlægning over nedpakning, flytning og udpakning af dit inventar, komplet med af– og demontering af alle formere for maskiner, elektronisk udstyr og endda hylder og lamper.

Det betyder også, at vi kan lave utroligt konkurrencedygtige tilbud til vores kunder uden at gå på kompromis med kvaliteten af vort arbejde. Vi stiller desuden GRATIS flyttekasser til rådighed under din flytning til eller fra Greve eller omegn.

Professionalisme betyder alt i et fag som flytning! Det handler ikke bare om at man skal flytte ting, det handler om at man skal flytte et hjem, og dertilhørende ejendele som har både almindelig værdi og affektionsværdi. Derfor kræver en flytning også nænsomhed og grundighed, såvel som flyttefolk der tager opgaven alvorligt.

CT Flyt & Service går derfor op i at yde den bedste service med fokus på personlig kontakt og høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og har en seriøs tilgang til enhver opgave, uanset om vi skal flytte et fuglebur eller et flygel. Ingen opgave er for stor – eller for lille. Derfor kan du trygt vælge os, når du skal bruge et flyttefirma i Greve.

Vi leverer også hurtig og effektiv erhvervsflytning

Skal dit firma flytte lokaler, er det vigtigt med et flyttefirma, der kan stå for en hurtig og effektiv flytning af virksomhedens inventar. Hos CT Flyt & Service har vi bred erfaring med at flytte alt fra IT-udstyr, hele kontorer og omfattende arkiver. Vi er eksperter i hurtig og nænsom demontering og genmontering af både IT og følsomme maskiner, ligesom vi har stor erfaring med specialtransporter af tungt materiel.

Vi kan sørge for alt i forhold til flytningen, og gennem effektiv planlægning og optimerede arbejdsgange kan vi sikre, at din virksomheds ”nedetid” i forbindelse med flytningen bliver holdt på et minimum. Når det gælder erhvervsflytninger, anbefaler vi altid, at I som virksomhed tager en indledende snak med én af vores dygtige flyttekonsulenter.

En succesfuld erhvervsflytning kræver styring og planlægning, og vi tilbyder at være med hele vejen. Alle vores opgaver er naturligvis fuldt forsikrede.

Få en flytning i Greve i dag

Ønsker du at blive kontaktet af vores konsulenter eller vil du have et tilbud på din flytning, kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at flytte for dig!

Skal vi hjælpe dig?
Få et online flyttetilbud.

CT Flyt & Service er et flyttefirma med over 15 års erfaring og med hele Danmark som vores arbejdsplads. Alle vores opgaver er naturligvis fuldt forsikrede.

Få et tilbudLæs referencer

Kontakt Sjælland

CT Flyt & Service ApS
Truckvej 5
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995


Facebook rating:  1 2 3 4 5

Kontakt Fyn

CT Flyt & Service ApS
Cikorievej 42
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995

Følg os på Facebook

×

Ring

Få et tilbud
Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest. Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Menu