Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Køge

Leder du efter et flyttefirma i Køge, bliver det svært at slippe uden om et tilbud fra CT Flyt & Service ApS. Køge er vores hjemmebane, og spørger du folk i byen, vil mange af dem selv have brugt os til flytninger, serviceopgaver eller opbevaring og derfor finde det helt naturligt at anbefale os.

Også til og fra udlandet

Det er faktisk sådan, altså via anbefalinger, vi får de fleste af vores flytteopgaver, ikke bare i vores eget lokale område men i hele Danmark og langt ud over landets grænser. Med base som flyttefirma i Køge har vi ofte flytninger til og fra udlandet, men selv når vi er på udebane, er vi altid på hjemmebane og leverer en tryg og problemfri flytning –  som da vi i 2014 flyttede fodboldklubben HB Køges nye cheftræner, Henrik Pedersen, fra Salzburg til Køge.

Skal du også flytte hjemmebane, er det hurtigt at få et tilbud fra CT Flyt & Service ApS. Du kan let få et online tilbud fra os, så du ved hvad prisen er, hvis du vil bruge et flyttefirma i Køge med et godt ry.

Hjælp til ethvert behov

Uanset om det skyldes glædelige årsager eller mere triste oplevelser, at du skal flytte til eller fra byen, bør du sikre dig, at dit flyttefirma i Køge har helt styr på forsikring af dine ejendele under flytningen, og at dine ting bliver flyttet af erfarne flyttefolk. Begge punkter bliver opfyldt hos CT Flyt & Service ApS.

Vi flytter for dig, hvis du skal have en større eller mindre bolig, hvis du skal skilles, skal flytte på grund af nyt arbejde eller ikke længere kan bo i dit eget hjem. Det er ofte særligt følsomt at flytte på grund af skilsmisse eller flytte på plejehjem.

Du kan regne med vores diskretion og forståelse for dine særlige omstændigheder, for vi er ikke bare et flyttefirma, vi er også professionelle i håndteringen af situationer, der kan være svære for dig.

Vi er lige så professionelle, når vi håndterer flytninger og opbevaring for vores store og små erhvervskunder. Også på det punkt er det meget attraktivt at være et flyttefirma i Køge med et godt ry. Vi flytter blandt andet for Køge Kommune, Køge Handelsskole og Dreist Advokater.

Har du fem lagerhaller eller blot en garage, der skal tømmes? Har du et pengeskab, fem papkasser eller tre produktionsmaskiner, som skal flyttes? Vi har de rigtige folk til din opgave – og intet er for stort, for tungt eller for småt. Vi skal nok hjælpe dig.

Online tilbud fra billigt flyttefirma i Køge

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning i Køge? Benyt da vores kontaktformular. Vi vil besvare hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.