Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Køge

CT Flyt & Service – dit lokale flyttefirma i Køge

Skal du bruge et flyttefirma i Køge? Så er CT Flyt & Service altid klar til at hjælpe. Vi er et lokalt flyttefirma med over 15 års erfaring med både privatflytninger og erhvervsflytninger i Køge og omegn. Ingen flytteopgave er for stor eller for lille for os. Vi kan flytte alt fra sofaborde og klaverer til tungt virksomhedsinventar. Vores professionelle og pålidelige flyttefolk har den helt rette erfaring og ekspertise til at løse din flytteopgave på en effektiv og gnidningsfri måde. Vi passer naturligvis altid godt på dine ting. Hvis uheldet, mod alt forventning, skulle være ude, og der kommer skader på dine ejendele eller dine omgivelser, er vi selvfølgelig fuldt forsikrede. Når CT Flyt & Service står for at flytte dine ejendele, er dine flyttebehov i centrum. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud

CT Flyt & Service løser alle former for flytteopgaver i Køge

CT Flyt & Service er dit alsidige flyttefirma i Køge. Vi kan flytte dine ejendele fra A til B. Vi kan også hjælpe dig, hvis du er interesseret i en totalløsning på din flytning. Vi kan stå for pakningen og udpakningen af alle dine ejendele. Vi kan også stå for nedtagning og opsætning af alt fra hylder og lamper til i.t. og hårde hvidevarer. Du kan låne flyttekasser af os, så du slipper for at skulle skaffe nogle selv. Du kan også få opbevaret dine ejendele på vores tørre og sikre lager på Tigervej 14-16 her i Køge.

Når det kommer til erhvervsflytninger, tilbyder vi også totalløsninger, hvor vi sørger for, at virksomhedens ”nedetid” er så kort som muligt.  

 

CT Flyt & Service – det trygge valg af flyttefirma i Køge

Hos CT Flyt & Service ved vi godt, at det kan være stressende og uoverskueligt at skulle flytte. Det gælder om at finde et flyttefirma, som man har tillid til, vil behandle ens ting forsigtigt og med respekt. Når du vælger CT Flyt & Service som dit flyttefirma i Køge, er du i trygge hænder. Vi er medlem af Danskmøbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til specifikke krav og standarder. Det giver dig som kunde et ekstra lag af tryghed at vælge et flyttefirma, der er medlem af Danskmøbeltransport forening. Du kan også finde anmeldelser af vores service på Trust Pilot.

Kort sagt er CT Flyt & Service et flyttefirma, der sætter tryghed og pålidelighed i højsæde. Vi arbejder altid på, at du har en god oplevelse fra første kontakt til flytningen er afsluttet.

CT Flyt & Service og flytninger i Køge – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du altid skal bruge CT Flyt & Service, når du skal bruge et flyttefirma i Køge.

         CT Flyt & Service er et lokalt flyttefirma i Køge og vi har over 15 års erfaring med både privat – og erhvervsflytninger.

         Vores pålidelige flyttefolk kan udover at stå for din flytning også stå for pakning og udpakning af dine ejendele og nedtagning og opsætning af alt fra lamper til hårde hvidevarer.

         Ingen flytteopgave er for stor eller for lille for os – vi kan flytte alt fra sofaborde til tungt virksomhedsinventar.

Flyttefirma Køge

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.