Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Middelfart

Søger du et flyttefirma i Middelfart? Så kontakt CT Flyt & Service.
Vi er et landsdækkende flyttefirma, der er specialiseret i flytteopgaver, opbevaring og specialtransport. Vi har over 15 års erfaring i branchen, og dermed er du sikret en professionel service, når du vælger os som dit foretrukne flyttefirma i Middelfart.

Flyttefirma ved Middelfart med fokus på service og kundekontakt

Der er ofte mange følelser forbundet med det at flytte, og det kan ligeledes være svært at bevare overblikket. Derfor er det også vigtigt, at du som kunde oplever, at der bliver lyttet til dine behov, når du overlader ansvaret for din flytning til et flyttefirma.
Hos CT Flyt & Service har vi den personlige kundekontakt og den gode service i centrum. Derfor vil du også altid opleve, at der bliver lyttet til dine ønsker, når du kontakter os med behov for et professionelt flyttefirma ved Middelfart. Det indebærer, at vi tager hånd om hele flytteprocessen – lige fra det første uforpligtende tilbud, over selve flytningen til de sidste flyttekasser er pakket ud.
Hvis du ønsker det, tilbyder vi også af- og genmontering af køleskab, komfur eller computer samt nedtagning og opsætning af hylder og lignende, ligesom vi også stiller gratis flyttekasser til rådighed. Hos CT Flyt & Service er du som kunde centrum for vores arbejde, og vi stræber efter at gøre din flytning så let som muligt.

Flyttefirma til alle opgaver i Middelfart – alt kan flyttes!

Det er handling bag ordene, når vi siger, at alt kan flyttes. Vi har erfaring med alt fra mindre flytninger for private, over større flytteopgaver for virksomheder til de mest vanskelige opgaver, hvor der er behov for at få flyttet tungt eller svært håndterbart gods.
Vi har specialudstyr samt knowhow til at håndtere opgaver af enhver art, og du kan derfor trygt overlade dine flytteopgaver til os – uanset opgavens omfang og uanset, og uanset om du har brug for et flyttefirma, der kan flytte dit flygel i Middelfart, eller om du skal have transporteret et større produktionsanlæg tværs igennem landet.
Vi vægter naturligvis kvaliteten højt, og alle opgaver bliver derfor udført med den største omhu og respekt for dine genstande.

Få et uforpligtende tilbud på din flytteopgave

Ønsker du at samarbejde med et dedikeret og kvalitetsbevidst flyttefirma i Middelfart eller et helt andet sted på Fyn, er du altid velkommen til at kontakte CT Flyt & Service for et uforpligtende tilbud.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.