Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Næstved

Skal du bruge et flyttefirma i Næstved? Så kontakt CT Flyt & Service ApS for et uforpligtende tilbud. Det kan være besværligt og kompliceret at skulle flytte. Når du skal flytte, kræver det som regel et større overskud, og står du for at flytte bolig, er der sjældent et rigtig godt tidspunkt at flytte på. Vi har alle prøvet at skulle flytte hele vores tilværelse, fordi vi skifter bolig.

Alt indbo i form af møbler, køkkengrej, TV og computer og personlige effekter, der skal pakkes ned i kasser og flyttes til et helt andet sted. I mange tilfælde er der også en opvaskemaskine, køleskab eller tørretumbler, som skal demonteres og geninstalleres korrekt i den nye bolig. Det er et stort arbejde, og derfor kan en flytning virke som en uoverskuelig opgave, for det er jo hele dit liv, der skal flyttes og installeres på ny et helt nyt sted.

Ofte har du kun en enkelt weekend til at klare flytningen, og når du er ankommet til dit nye hjem, skal alting pakkes ud igen, samtidig med at det skal sorteres og den nye bolig skal indrettes. Du har ganske kort tid til alt dette, for mandag starter hverdagen igen, hvor du skal have adgang til alle de ting, du har brug for i dagligdagen. For manges vedkommende ligger de effekter stadig pakket ned, fordi du var for træt til at pakke det hele ud oven på den hårde flytning.

Få en afslappet flytning med vores totalløsning

Hvis I er en større husstand, der skal flytte, kan flytningen føles ekstra tung og besværlig. Så hvorfor ikke få lettet byrden? Få hjælp til planlægningen, lad andre flytte de tunge møbler og håndtere de skrøbelige vaser og bakse med afmontering af vaskemaskinen, mens du og din familie slapper af og bruger flyttedagen til at tage afsked med det gamle hjem og finde jer til rette i det nye.

CT Flyt & Service tilbyder flyttehjælp i alle afskygninger, og vi har specialiseret os i totalløsninger, hvor vi løser alle opgaver i forbindelse med din flytning. Det betyder, at vi både kan rådgive dig omkring din flytning og hjælpe med planlægningen, stå for nedpakningen af dit indbo, inklusiv afmontering af hylder og elektriske installationer, udpakning i den nye bolig samt genmontering af alt fra køleskab og fryser over IT-udstyr og vaskemaskine. Vi stiller endda GRATIS flyttekasser til rådighed under din flytning, hvis du har brug for det.

Hvem er vi?

Vi har mere end 15 års erfaring med alle former for flytning, og er vant til at klare enhver flytteopgave med overblik og smil på læben. Søger du et flyttefirma i Næstved eller omegn til privat- eller erhvervsflytning, står vi til rådighed.

Hos os får du altid personlig service og kvalitet, og vores flyttefolk sætter en ære i at udføre enhver opgave med største grundighed og nænsomhed uanset opgavens omfang. Ingen opgave er for stor – eller for lille.

CT Flyt & Service ligger i Køge, og vi løser flytteopgaver på hele Sjælland. Skal du bruge et flyttefirma nær Næstved, så udfyld vores kontaktformular og få et godt tilbud på netop din flytning.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.