Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Odense

Er du på udkig efter et flyttefirma i Odense, der kan varetage alle dine behov for flytning, opbevaring og specialtransport?
Så er CT Flyt & Service det sikre valg. Vi har bred erfaring indenfor alle flytteopgaver for både private og virksomheder, og vi hører selvfølgelig også gerne fra dig – uanset hvad du skal have flyttet. Hos CT Flyt & Service er vores motto “alt kan flyttes”, og du kan derfor trygt vælge os, når du har brug for et kvalitetsbevidst og alsidigt flyttefirma i eller omkring Odense til din privatflytning eller erhvervsflytning.

Flyttefirma i Odense med dine behov i centrum

Det er sjældent særligt belejligt at skulle flytte. For det første vil du ofte være under tidspres, og en flytning er for mange en lidt stressende oplevelse. For det andet skal du bevare overblikket over alle dine genstande, ligesom der også gerne må være en vis systematik i nedpakningen. Sidst men ikke mindst er det også fysisk krævende at flytte. Derfor er der også masser af gode grunde til at overlade din flytning til et professionelt flyttefirma.
Når du vælger CT Flyt & Service som dit lokale flyttefirma i Odense, behøver du ikke spekulere på hverken nedpakning, flytning eller udpakning. Vi stiller gratis flyttekasser til rådighed, hjælper dig med at pakke dine ejendele ned og sørger også gerne for udpakning efter veloverstået flytning.
Desuden tilbyder vi af- og genmontering af alt fra hylder til køleskab, komfur og computer. Sidst men ikke mindst tilbyder vi også tryg opbevaring på vores eget lager, hvis du har brug for at få opmagasineret møbler eller eller andre genstande. Hos CT Flyt & Service er dine behov i centrum, og vi er med dig igennem hele flytteprocessen, når du har brug for et flyttefirma nær Odense eller et helt andet sted på Fyn eller i Danmark.

Forsikret flyttefirma i Odense – tryg flytning uden bekymringer

Selvfølgelig er det vigtigt, at du kan stole på, at der bliver passer godt på dine ting, når du overlader dine flytteopgaver i vores hænder. Derfor vægter vi kvaliteten lige så højt som den gode service, ligesom vi selvfølgelig er fuldt forsikrede. Det betyder, at du kan være sikker på, at vi tager godt hånd om dine ting – og skulle uheldet være ude, dækker vores forsikring alle dine omkostninger.
Vil du have et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at anvende os som dit flyttefirma i Odense, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.