Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma på Fyn

Søger du et flyttefirma på Fyn, som kan varetage alle dine flytteopgaver? Så er CT Flyt & Service det oplagte valg. Vi har over 15 års erfaring som flyttefolk og har gennem årene udført en bred vifte af opgaver for både private og erhverv – lige fra nedpakning og udpakning til flytning og opbevaring af møbler.

Hos os er ingen opgaver for små eller for store, og vores motto er da også til at forstå: Alt kan flyttes! Derfor hører vi selvfølgelig også fra dig, uanset hvilke flytteopgaver du måtte have. Når du skal bruge et flyttefirma på Fyn, er CT Flyt & Service på pletten – og altid til den aftalte tid.

Flyttefirma på Fyn med fokus på kvalitet og service

CT Flyt & Service holder til på Tigervej 16 i Køge og Cikorievej 42 i Odense, men vi udfører flytte- og fragtopgaver i det meste af landet. 

Vi arbejder benhårdt og målrettet for, at dine flytteopgaver bliver en succes, og vi går ikke hjem, før du er tilfreds. Vi ved, at en flytning kan være overvældende og uoverskuelig, og det er ligeledes en tillidssag at overlade ansvaret til andre. Derfor tilbyder vi fuld forsikring og garanti for, at dine opgaver kommer i mål, når du vælger os som dit foretrukne flyttefirma på Fyn. Et samarbejde med CT Flyt & Service en en tryg og serviceorienteret oplevelse. Har du brug for flyttekasser eller opbevaring af dine møbler og ejendele, kan vi også klare det.

Kort sagt er vi en virksomhed, som vægter kvalitet, service og den personlige kontakt med kunderne højt. Dine flytteopgaver er i de bedste hænder, når du overlader ansvaret til os.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Flytning til ethvert behov

Når vi siger, at alt kan flyttes, mener vi det, og vi kan ligeledes håndtere opgaver af enhver karakter. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Vi er også gerne behjælpelige med specialtransport og flytning af skrøbelige genstande som klaverer og flygler. Vi har udstyr, erfaring og mandskab til at udføre selv de mest komplicerede opgaver, og du kan derfor roligt kontakte os, hvis du har behov for et flyttefirma på Fyn, som kan hjælpe med at flytte fintfølende udstyr, tungt materiel og andre svært håndterbare genstande. Vi sørger for den rette emballage og ekstra beskyttelse hvis nødvendigt.

Ring til os eller send en besked via kontaktformularen, hvis du ønsker et professionelt samarbejde med et seriøst flyttefirma, der kan stå for din flytning på Fyn. Så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores nærområder på fyn