Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Ringsted

Søger du et flyttefirma i nærheden af Ringsted, så lad CT Flyt & Service stå for opgaven. Vi er et professionelt flyttefirma med over 15 års erfaring med alle slags flytteopgaver. Vores folk går altid til opgaverne med største grundighed og med fokus på kvalitet i udførelsen, og vi lægger vægt på personlig betjening uanset opgavens størrelse.

Professionel flytning af dit indbo i Ringsted

Står du for at skulle flytte bolig, så kan du få et godt tilbud hos os, hvad enten det drejer sig om flytning af enkelte genstande eller en flytning af al dit indbo. Flytning kan være en omfattende og til tider uoverskuelig proces. Derfor tilbyder vi at bistå dig med rådgivning, ligesom vi kan hjælpe dig med flytning af alle former for inventar.

Drejer det sig om elektronisk udstyr som TV, vaskemaskine, tørretumbler eller IT-udstyr, kan vi både stå for nedtagning og montering. Vi fjerner og opsætter også gerne hylder, lamper og skabe.

Mangler du flyttekasser, kan du låne dem af os ganske gratis. Vi tilbyder også ned- og udpakning af både møbler og løsøre. På den måde kan vi hjælpe dig med alt det praktiske i forbindelse med din flytning. Så du roligt kan slappe af og lade flytningen være en behagelig oplevelse.

Har du brug for at få noget af dit inventar opbevaret eksternt i en periode, for eksempel fordi du flytter til en mindre bolig eller opholder dig i udlandet, kan du leje plads på vores opbevaringslager, hvor du kan få rådighed over alt fra 1 til 700 m3 til at opbevare dine ejendele på. Vil du selv opbevare ekstra løsøre, men mangler kasser til at have det i, har du mulighed for at købe flyttekasser hos os til en god pris.

Vi leverer også effektiv erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler, står vi også til rådighed. Vi har indgående erfaring med erhvervsflytning, og vi er eksperter i at foretage en hurtig og sikker flytning af alt fra arkiver over IT-udstyr og maskiner. Uanset opgaven kan vi tilbyde hurtig nedpakning, udpakning og genmontering. Så bliver dit firmas eller afdelingens ”nedetid” holdt på et minimum, og du og dine medarbejdere kan genoptage arbejdet med mindst mulig forsinkelse.

En effektiv erhvervsflytning skal styres og planlægges. Derfor kan du med fordel kontakte en af vores flyttekonsulenter. De besøger gratis virksomheden og giver et uforpligtende tilbud.

Vi har erfaring med en bred række af specialflytningsopgaver, hvor vi har flyttet tungt materiel. Derfor kan du trygt overlade flytning af alt fra postsorteringsmaskiner, produktionsanlæg, penge- eller brandskabe, medicinske maskiner, fintfølende måleudstyr og meget mere til vores professionelle flyttefolk. Vi hjælper også med demontering og genmontering, skulle der være behov for dette.

Om CT Flyt & Service – dit flyttefirma i Ringsted

Vores flyttefirma ligger tæt på Ringsted, da du finder os på Tigervej i Køge. Vi tilbyder alle former for flytning, uanset hvor i landet du befinder dig. Vil du have et uforpligtende tilbud eller vide mere om, hvad vi kan tilbyde, kan du kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at flytte for dig!

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.