|

Specialopgave: Flyttefirma i Søborg for at flytte ovn på 700 kg

Ved en specialopgave som den, vi havde forleden dag, har vores flyttefolk virkelig brug for deres specialudstyr og store erfaring i at flytte tunge, uhåndterbare genstande. Vores flyttefirma var i Søborg for at flytte en meget stor og meget tung ovn.

Ovnen stod på en skole i Søborg, og kunden ville gerne have et flyttefirma til at flytte den hen til en anden skole i Gladsaxe. Ovnen vejer 700 kg og bruges til at brænde keramik i. Den består blandt andet af en massiv stålramme, så det var nødvendigt at tænke kreativt, da vi ved besigtigelsen fastslog, at ovnen faktisk var for stor til at komme gennem en af dørene under flytningen.

Vores beregninger viste, at løsningen ville være at fjerne en dørkarm, for at give plads nok til flytning af den uhåndterbare ovn gennem døren. Beregningen passede, og ”der var endda en hel centimeter i overskud”, som en af de fire flyttefolk fra vores flyttefirma muntert fremhævede under det koncentrerede arbejde i Søborg.

Det er netop ved opgaver som denne type, vores flyttefirma udførte i Søborg, som vi er kendt for at være specialister i. Flytning af tunge ting eller genstande, der fylder meget eller kræver særlige hensyn har vi stor erfaring i.

Flyttefirma til Søborg med specialudstyr

På afhentningsadressen i Søborg stod ovnen i stueplan, men på afleveringsadressen i Gladsaxe skulle ovnen flyttes ned ad nogle få trappetrin. Derfor havde de fire flyttemænd en del af vores specialudstyr med, så de kunne bygge en opsats og derved få trappetrinnene til at fremstå dybere.

Med en donkraft, opsatsen og en særlig teknik, vi bruger til specialopgaver af denne type, fik vi ovnen flyttet ned ad trinene. En flytteopgave som denne foregår i etaper, og vi sørger hele tiden for at undgå tunge løft. I stedet er det indarbejdet, at medarbejderne i vores flyttefirma, ved opgaver som f.eks. denne i Søborg, i stedet for at løfte bruger seler.

Den tunge flytning blev afsluttet med at ovnen blev sat på sin nye plads og blev nivelleret, så den står som den skal.

Online Tilbud på Billig Flyttefirma i Søborg

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning? Benyt da knappen vores kontaktformular. Vi vil besvare hurtigst muligt med et godt tilbud.

Similar Posts