Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Sorø

Leder du efter et erfarent flyttefirma i Sorø, der tilbyder at løse enhver opgave indenfor flytning? Så er CT Flyt & Service altid klar til at hjælpe hvad enten det gælder privatflytninger eller erhvervsflytninger. Vi har et hold af flyttefolk, som brænder for deres arbejde, og som ser det som et privilegium at hjælpe folk på plads i deres nye hjem.

Vi kan hjælpe dig hvad enten du skal bruge et flytte firma til at flytte dine ting fra A til B eller du ønsker en totalløsning på din flytning.

Vi kan stå for nedtagning og opsætning af alt fra hylder og lamper til i.t. udstyr og hårde hvidevarer. Vi kan også stå for nedpakning og udpakning af dine ejendele. Vi stiller også GRATIS flyttekasser til rådighed under din flytning til eller fra Sorø.

Flyttefirma i Sorø med sans for service

Har du brug for et flyttefirma i Sorø, som ved at det at flytte bolig kan være en omvæltning for mange mennesker? Vi tager hensyn til vore kunder, og sørger altid for at yde den bedste service, uden at gå på kompromis med effektiviteten af vort arbejde. CT Flyt & Service ApS – Dit flyttefirma i Sorø.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.