Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma tilbud til private og erhverv

Har du brug for hjælp til at flytte, har du allerførst brug for et godt tilbud fra et pålideligt flyttefirma.

Nogle vælger at flytte kun med hjælp fra venner og familie – så er prisen fem kasser øl og lige så mange pizzaer. Desværre kan du ikke være sikker på, at vennerne overhovedet dukker op – og hvis de gør, er det næppe til tiden og helt sikkert ikke med udstyr, der sikrer at dine ting ligner sig selv efter flytningen.

Eftersom du nu er inde på vores side, har du sikkert allerede valgt den form for flytning fra og leder efter et flyttefirma tilbud, der garanterer erfarne flyttefolk og inkluderer forsikring af dine ejendele under flytningen. Vi kan klare hele flytningen for dig inklusive nedpakning og udpakning – eller du kan vælge, hvilke opgaver du selv vil udføre.

Problemfri flytning

Vi har bæreseler, beskyttende emballage, uddannede flyttemænd og nødvendigt specialudstyr med til din flytning, så alt foregår professionelt. Vi har stor succes med at levere problemfri flytninger til både private og erhverv, og vi er kendt i branchen for at være flyttefirmaet, der håndterer specialopgaver.

Husk, at du får gratis flyttekasser til låns, hvis du vælger at acceptere vores flyttefirma tilbud. Så er der allerede et problem mindre, du kan stryge fra den lange lister over flytteopgaver. Og vi kan endda gøre det endnu nemmere for dig.

Hos os får du et flyttefirma tilbud, som fjerner alle de spekulationer, der naturligt følger med en flytning. Vi flytter årligt 20.000 kubikmeter møbler for vores kunder, men vi gør meget mere end det, for at du kan få en nem og problemfri flytning.

Tilbud har alt inkluderet

Ud over at vores flyttefirma tilbud til dig har alt inkluderet – fuld forsikring, transport mellem os og dig samt de bedste flyttemænd til konkurrencedygtige priser – kan vi også give dig priser på en lang række af de andre tidskrævende opgaver, der følger med en flytning.

Du kan vælge at få et flyttefirma tilbud fra os, der også inkluderer at gøre din nye bolig indflytningsklar og sørger for at istandsætte din gamle bolig.

Fortæl os derfor om dit flyttefirma tilbud også skal indeholde en pris på:

  • nyt gulv eller renovering af det gamle
  • opsætning af lamper og hylder
  • malerarbejde i ny eller gammel bolig
  • afmontering eller tilslutning af hårde hvidevarer
  • flytterengøring i ny eller gammel bolig
  • andre services, du har brug for i din nye eller gamle bolig.
  • nedpakning og udpakning af flyttekasser
  • opbevaring af dine møbler i en periode

Vi bruger håndværkere, som lever op til de samme værdier som os selv. De er troværdige, kvalitetsbevidste og har stor erfaring. Derfor er et flyttefirma tilbud fra CT Flyt & Service ApS ikke bare et tilbud på en flytning. Det er et tilbud til dig om at gøre dit boligskifte til en nem og problemfri oplevelse.

Flyttefirma Tilbud Online

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning? Så kan du finde vores kontaktformular her. Vi vil besvare hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.