Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma – vi flytter alt, også når de andre giver op

Flyttefirma til alle slags flytteopgaverUanset hvilken flytteopgave du står med lige nu, leder du sikkert efter et flyttefirma, du kan være tryg ved. Du ønsker naturligvis at finde en flytteforretning, hvor du kan have tillid til, at prisen holder, og at dit gods leveres uskadt og problemfrit på rette sted og til rette tid.

Det er den slags flytninger vores kunder har fået leveret af vores flyttefirma i mere end 15 år. Vi holder fortsat fast i at alle kunder skal opleve tryghed og bevare tilliden til os, når de vælger CT Flyt & Service. Derfor vil du møde professionelle, uddannede og erfarne medarbejdere, der har fuld forståelse for at behandle dine ejendele med respekt og forsigtighed.

Kræv grundighed af dit flyttefirma

Vi bliver valgt til flytteopgaver både af private og virksomheder, ofte fordi vi bliver anbefalet af kunder for at være grundige og troværdige.

Kontakt os for et Flyttetilbud

Når det gælder om at passe godt på kundernes bohave, går vi grundigt til værks med speciel emballage og omtanke. Du vil opleve, at stor erfaring gør vores medarbejdere i stand til at arbejde hurtigt og effektivt for dig.

Det er den samme grundighed, omtanke og erfaring, vi bruger til at passe på dine ejendele, som vi også bruger, når vi på forhånd beregner prisen for flytningen til dig. Vi er nemlig lige så interesserede i at prisen holder, som du er. Sådan får vi nemlig de mest tilfredse kunder.

Flyttefirma til alle slags flytteopgaver

Du kan ikke præsentere os for en flytteopgave, vi ikke kan løse. Men vi håber, du har lyst til at forsøge. Vi flytter alt – også når de andre giver op eller synes, opgaven er for lille. Vi nøjes gerne med at flytte dine fem flyttekasser, men har du et dyrt flygel, du skal have hejst ud fra altanen, klarer vi også det. Blandt kolleger i flyttebranchen har vi ry for at træde til og hjælpe dem med særligt tunge eller vanskelige flytninger.

Består din opgave af en privat flytning eller en opgave for en virksomhed, har du helt frie hænder til at vælge, hvor meget du vil have hjælp til. Vi stiller gratis flyttekasser til rådighed, men om du fylder dem selv eller lader os gøre det, er dit valg.

Brug flyttefirma til effektiv totalløsning

Du har mulighed for at vælge en totalløsning og overlade hele flytningen til dit flyttefirma, inklusive alle de opgaver, der følger med, både før, under og efter du flytter. Du kan få hjælp til at udføre både nedpakning, flytning og udpakning, inklusive demontering og samling af møbler og maskiner – og har du brug for opbevaring af dit flyttelæs i et stykke tid, kan vi også hjælpe dig med det.

Få et nemt og hurtigt online tilbud. Hos os får du samtidig GRATIS flyttekasser under flytningen og alle vores opgaver er naturligvis fuldt forsikrede.

Online Tilbud på Billig Flyttefirma

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning? Benyt da knappen herunder for at komme direkte til vores online formular. Vi vil besvare hurtigst muligt med et godt tilbud.

Kontakt os for et Flyttetilbud – klik her!

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.