Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Højbjerg

CT Flyt & Service er dit flyttefirma i Højbjerg

Skal du bruge et veletableret flyttefirma i Højbjerg? Så er CT Flyt & Service altid klar til at hjælpe. Vi har over 15 års erfaring med både privatflytninger og erhvervsflytninger  i Højbjerg og resten af Danmark. Vores pålidelige og effektive flyttefolk sørger for, at du får en gnidningsfri flytteoplevelse. Hvis uheldet imod al forventning skulle være ude, og der sker skade på dit indbo eller omgivelserne, er vi naturligvis fuldt forsikrede.

Da vi både klarer privatflytninger og erhvervsflytninger, er ingen flytteopgave for stor eller for lille for CT Flyt & Service. Vi kan flytte alt fra borde og elevationssenge til tungt erhvervsinventar. Så kontakt os her i dag  for et godt og uforpligtende tilbud.

CT Flyt & Service er et alsidigt flyttefirma i Højbjerg

CT Flyt & Service er dit alsidige flyttefirma i Højbjerg. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, hvis du vil have flyttet dit indbo
fra A til B. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du er interesseret i en totalløsning. Hvad en totalløsning inkluderer, kommer an på dine behov. Vi kan både stå for pakning og udpakning af dit indbo så vel som nedtagning og opsætning  af alt fra lamper og hylder til hårde hvidevarer og i.t. udstyr. Hvis du har behov for flyttekasser, kan du låne dem af os – også selvom du selv står for pakningen af dit indbo. Vi har et tørt og sikkert lager, hvis du har brug for at få opbevaret dit indbo midlertidigt.

CT Flyt & Service – det trygge valg af flyttefirma i Højbjerg

Det kan godt være en meget stressende oplevelse, når man skal flytte. Der kan være mange ting, man skal holde styr på. Det gælder om at finde et flyttefirma, som man har tillid til, vil behandle ens ting ordentligt og med respekt. Når du hyrer CT Flyt & Service som dit flyttefirma i Højbjerg, er du i trygge hænder. Ud over at være et veletableret flyttefirma, med over 15 års erfaring med flytninger, er vi medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Det giver dig som kunde et ekstra lags tryghed. Du kan også finde anmeldelser af vores service på Trust Pilot

Hos CT Flyt & Service elsker vi glade kunder. Derfor arbejder vi altid aktivt på, at vores kunder har en god oplevelse fra første kontakt til flytningen er vel overstået.

CT Flyt & Service og flytninger i Højbjerg – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge CT Flyt & Service som dit flyttefirma i Højbjerg.

        CT Flyt & Service er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring i branchen.

        Vi hjælper gerne med både privatflytninger og erhvervsflytninger i Højbjerg og omegn.

        Vi kan både stå for pakningen og udpakningen af dit indbo så vel som nedtagning og opsætning af alt fra lamper og hylder til hårde hvidevarer. 

Flyttefirma Højbjerg

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.