Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flyttefirma Ørsted

CT Flyt & Service er dit flyttefirma i Ørsted

Hos CT Flyt & Service håber vi, at du vil vælge os, når du skal bruge et flyttefirma i Ørsted. Vi er et veletableret flyttefirma og vi har mange års erfaring i flyttebranchen. Vi står med glæde for både privatflytninger og erhvervsflytninger i Ørsted og omegn. Ingen flytning er for stor eller for lille for os. Vores professionelle og pålidelige flyttefolk har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse din flytteopgave på en hurtig og effektiv måde. Selvom vi er hurtige, betyder det ikke, at vi ikke passer godt på både dine ejendele og omgivelserne. For det gør vi naturligvis. Hvis uheldet mod alt forventnings skulle være ude, og der sker skader på dine ejendele eller omgivelser, dækker vores forsikring naturligvis. Når du bruger CT Flyt & Service som dit flyttefirma i Ørsted, er dine flyttebehov i centrum. Kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud. 

CT Flyt & Service klarer alle former for flytteopgaver i Ørsted

CT Flyt & Service er dit alsidige flyttefirma i Ørsted. Vi kan løse flytteopgaven, hvis du skal bruge et flyttefirma, der ”bare” flytter dine ejendele fra A til B. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker en totalløsning, hvor vi står for pakning og udpakning  af dine ejendele og nedtagning og opsætning af dine lamper, hylder, hårde hvidevarer og så videre. Vi stiller gerne gratis flyttekasser til rådighed til alle vores kunder. Hvis dine ejendele skal opbevares over en kortere eller længere periode, kan vi opbevare dem på vores tørre og sikre lager.

 

Når det gælder erhvervsflytninger, tilbyder vi også totalløsninger. Vi yder en hurtig og effektiv service, så dine medarbejdere ikke får deres arbejde forstyrret længere end højst nødvendigt. Vi sørger altid for, at dit firmas ”nedetid” bliver holdt på et minimum.

 

CT Flyt & Service – det trygge valg af flyttefirma i Ørsted

Det kan godt være meget stressende, når man skal finde det helt rigtige flyttefirma, til at flytte ens ting. Man skal have tillid til, at de behandler ens ejendele med respekt. Når du vælger at bruge CT Flyt & Service som dit flyttefirma i Ørsted, er du i trygge hænder. Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Det betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder, som alle er designet for at gøre flytningen så tryg som mulig for dig. Du kan også finde anmeldelser af vores service på Trust Pilot.

Kort sagt er du i trygge hænder, når du hyrer CT Flyt & Service som dit flyttefirma i Ørsted. Vi elsker glade kunder og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores service.

CT Flyt & Service og flytninger i Ørsted – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du altid skal vælge CT Flyt & Service, når du skal bruge et pålideligt og effektivt flyttefirma i Ørsted.

         CT Flyt & Service er et pålideligt og effektivt flyttefirma og vi har over 15 års erfaring med både privat – og erhvervsflytninger.

         Vores flyttefolk har den rette erfaring og ekspertise til at løse dine flytteopgaver – også når det gælder flytning af tungt virksomhedsinventar.

 

         Vi kan stå for pakning og udpakning af dine ejendele så vel som nedtagning og opsætning af alt fra hylder og lamper til i.t. og vaskemaskiner. 

Flyttefirma Egå

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.