Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Flytteforretning - få et hurtigt online flyttetilbud

Der er altid en vigtig grund til, at du flytter. Måske er den glædelig, hvis du skal flytte sammen med din kæreste, eller I har brug for mere plads til en familieforøgelse.

Grunden kan også være trist. En skilsmisse, en nødvendig flytning til et nyt arbejde eller en husleje, der er blevet svær at betale. Uanset hvorfor du skal flytte, bør du vælge at bruge en flytteforretning, som forstår at behandle dig og dine ejendele nænsomt og med respekt.

Sådan en flytteforretning er CT Flyt & Service ApS. Det har vi været i mere end 15 år, og vores kunder holder os godt i gang. Hvert år flytter vi ca. 60.000 flyttekasser og 20.000 kubikmeter møbler. Nogle får flyttet et enkelt skab, andre skal have ryddet en hel fabrikshal, fordi der skal lægges nyt gulv.

Konkurrencedygtige priser

Enhver opgave bliver leveret til konkurrencedygtige priser – det kan godt lade sig gøre, samtidig med at vi insisterer på at være en seriøs flytteforretning, der yder en professionel service, garanterer fuld forsikring under alle flytninger, gratis flyttekasser, erfarne medarbejdere og forståelse for, at dine ejendele betyder rigtigt meget for dig.

Har du ikke brugt CT Flyt & Service ApS som flytteforretning før, kan det være svært at have tillid til, at vi rent faktisk mener det, når vi siger, at vi gør lidt mere end vores allerbedste for at gøre din flytning til en god og tryg oplevelse.

I de bedste hænder Muligvis har du selv engang oplevet, at en flytning er lig med kaos, beskadigelser og frustration. Eller også har du hørt historier om, hvor galt det kan gå at flytte på egen hånd eller med et useriøst flyttefirma. Glem alt om det, for med en professionel flytteforretning som CT Flyt & Service ApS er du i de bedste hænder. Det kan du få bekræftet ved at læse de mange positive tilbagemeldinger, vi har fået fra vores kunder.

Det er tydeligt, hvorfor udtalelserne fra vores kunder gør os stolte over vores flytteforretning. De giver nemlig et billede af kunder, der har oplevet tryghed, tillid og styr på tingene, når de har valgt CT Flyt & Service ApS. Og det er jo præcis det, vi også lover dig, når du vælger os til din næste flytteopgave.

Du bestemmer selv, hvor meget hjælp du vil have af os. Vi kan nøjes med at køre dine ting fra punkt a til punkt b – eller du kan vælge en totalflytning, hvor vi pakker alt ned og pakker det hele ud og lægger på plads det nye sted. Vil du have en ekstra nem og rolig flytning, tilbyder vores flytteforretning også at hænge dine lamper og hylder op. Vi tilslutter vaskemaskinen, maler væggene, gør rent, lægger nye gulve, flytter en væg og alt det andet, du gerne vil slippe for at bakse med selv.

Online Tilbud på Billig Flytteforretning

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning? Benyt da knappen herunder for at komme direkte til vores online formular. Vi vil besvare hurtigst muligt med et godt tilbud.

Online Flyttetilbud – Billig Flytteforretning – Klik her!

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.