| |

Hvad skal man huske når man flytter?

7 gode råd til din næste flytning

At flytte kan for mange være en stor omvæltning. Det store spørgsmål for mange er: “Hvad skal man huske når man flytter?” Det er et spørgsmål med et længere svar. Der skal skiftes adresse, ryddes op og pakkes ned – for slet ikke at snakke om selve flytningen og den efterfølgende udpakning og indretning i din nye bolig. Hele flytteprocessen kan derfor hurtigt komme til at virke uoverskuelig og stressende. Men det behøver det ikke at være.

Vi har samlet de vigtigste flyttetips til dig, der snart skal flytte, så flytningen til dit nye hjem kan blive en god og behagelig oplevelse.

Spar tid på dagen med disse flyttetips

Forberedelse er vigtigt for at sikre, at flyttedagen forløber effektivt og problemfrit. Så for på bedst vis at kommer over spørgsmålet “Hvad skal man huske når man flytter?” kan du med fordel følge disse tips, og undgå stress, forvirring og uforudsete forsinkelser.

1. Sørg for at have rigeligt med flyttekasser klar, så flytningen ikke går i stå, fordi du mangler.

2. Fordel de tunge ting ud på flyttekasserne. Fyld fx kun kasserne halvt med bøger, og fyld resten op med lettere ting, så kasserne ikke bliver for tunge at bære.

3. Brug håndklæder og viskestykker til at beskytte skrøbelige ting, såsom tallerkener, fade, glas, TV, computerskærme, osv.

4. Give dine flyttekasser numre eller en beskrivelse oven på kassen. På den måde ved du, hvad der er i, og hvilket rum kassen hører til i din nye bolig, og det kan spare meget tid, når der skal pakkes ud i den anden ende.

5. Pak en weekendtaske med dine vigtigste personlige ejendele i tilfælde af at udpakningen tager mere end én dag. Det kan være fx toiletgrej, et sæt tøj eller to, din bærbare computer, et håndklæde, en rulle toiletpapir, m.m.

6. Brug en støvsuger til at suge luften ud af dine poser med fx tøj, så de fylder mindre.

7. Sortér beslag, skruer og andre småting i fx fryseposer, og tape dem fast til det møbel, de hører til, så du let kan finde dem, når de skal samles igen.

Lad os hjælpe dig med spørgsmålet: “Hvad skal man huske når man flytter?”

Selvom du har forberedt dig og har både huskeliste og flyttekasser klar, kan en flytning være en stor mundfuld. Derfor kan det give både ro og overskud at få hjælp fra et professionelt flyttefirma. Hvis du stadig synes det hele er uoverskueligt og at spørgsmålet “Hvad skal man huske når man flytter?”, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Skab overskud med et professionelt flyttefirma

Hos CT Flyt & Service har vi mange års erfaring med både privat– og erhvervsflytninger, og vi ved derfor, hvordan man skaber en god og gnidningsfri oplevelse. Vi hjælper dig med det samlede overskud. Når du bruger os til din flytning, kan du fx altid gratis låne flyttekasser. Og vi kommer naturligvis også gerne og hjælper med at pakke ned, transportere dem og pakke ud på din nye adresse.

Kontakt os gerne

Uanset om du søger en flytteforretning i København eller på resten af Sjælland, står vi klar til at yde professionel flytteservice til dig, der vil have en bekvem og billig flytning.

Står du og skal flytte? Så kontakt os endelig, og få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste privat eller –erhvervsflytning.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *