Montage- og monteringsarbejde for erhverv​

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Vores montage – og monteringsafdeling for erhverv består af uddannede, professionelle medarbejdere, der har arbejdet inden for branchen i mange år. Vi kan derfor udføre montage, montering og demontering af både kontor- og butiksinventar for din virksomhed.

Montage af alle former for inventar

Vi er vant til at arbejde med montage og montering af alle former for inventar. Du kan derfor trygt komme til os, hvis din virksomhed har brug for enten montage eller demontage af for eksempel køkkener, butiksinventar eller kontormøbler. Vi har et bredt udvalg af værktøj og udstyr til vores rådighed, hvilket gør en montering eller demontering til en leg. Vi kan garantere en korrekt håndtering af selv større maskiner og fintfølende instrumenter. Ved såvel montage som demontage er vi altid lydhøre over for dig. Vi følger dine instrukser til inventarets placering, så der ikke opstår misforståelser. Så sikrer vi, at dit inventar ikke bliver monteret på en forkert placering.

Skal din virksomhed flytte?

Står din virksomhed over for en erhvervsflytning? Så kan vi hos CT Flyt & Service klare alt det praktiske arbejde for dig. Udover at fragte virksomhedens inventar kan vi også stå for ned- og udpakning af møbler, arkiver, elektronik og IT. På den måde er du sikret en professionel flytning fra start til slut. Skulle uheldet alligevel være ude, er vi naturligvis forsikret. På den måde undgår du dyre overraskelser i forbindelse med flytning til nye lokaler eller ved brug af vores montage- og monteringsafdeling for erhverv. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du kan derfor roligt vælge os som din professionelle samarbejdspartner uanset om det handler om en flytning, montage, montereing eller demontering.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Har du brug for montering?

Står du og din virksomhed midt i en flytning, eller har I på anden måde brug for hjælp fra vores montageafdeling for erhverv? Vi hos CT Flyt & Service sidder klar ved telefonen og besvarer dine spørgsmål, hvis du ringer på 69 90 23 23. Du kan også kontakte os over hjemmesiden for at få et online tilbud på flytning eller montage.

CT Flyt tilbyder både montering og montage