Nyhedsarkiv|Ring til os på tlf. 69 90 23 23

Montageafdeling for erhverv

Vores montageafdeling for erhverv består af uddannede, professionelle medarbejdere, der har arbejdet inden for branchen i mange år. Vi kan derfor udføre montering og demontering af både kontor- og butiksinventar for din virksomhed.

Montage af alle former for inventar

Vi er vant til at arbejde med montage af alle former for inventar, og du kan derfor trygt komme til os, hvis din virksomhed har brug for enten montage eller demontage af for eksempel køkkener, butiksinventar eller kontormøbler. Vi har et bredt udvalg af værktøj og udstyr til vores rådighed, så vi kan garantere en korrekt håndtering af selv større maskiner og fintfølende instrumenter. Ved såvel montage som demontage er vi altid lydhøre over for dig, ligesom vi følger dine instrukser til inventarets placering, så der ikke opstår misforståelser, og dit inventar ikke bliver monteret på en forkert placering.

Skal din virksomhed flytte?

Står din virksomhed over for en erhvervsflytning, så kan vi hos CT Flyt & Service klare alt det praktiske arbejde for dig. Udover at fragte virksomhedens inventar kan vi også stå for ned- og udpakning af møbler, arkiver, elektronik og IT. På den måde er du sikret en professionel flytning fra start til slut. Og skulle uheldet alligevel være ude, er vi naturligvis forsikret, så du undgår dyre overraskelser i forbindelse med flytning til nye lokaler eller ved brug af vores montageafdeling for erhverv. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Har du brug for vores montageafdeling for erhverv?

Står du og din virksomhed midt i en flytning, eller har I på anden måde brug for hjælp fra vores montageafdeling for erhverv? Vi hos CT Flyt & Service sidder klar ved telefonen og besvarer dine spørgsmål, hvis du ringer på 69 90 23 23. Du kan også kontakte os over hjemmesiden for at få et online tilbud på flytning eller montage.

Kontakt Sjælland

CT Flyt & Service ApS
Truckvej 5
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995


Facebook rating:  1 2 3 4 5

Kontakt Fyn

CT Flyt & Service ApS
Cikorievej 42
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995

Følg os på Facebook

×

Ring

Få et tilbud
Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest. Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Menu