Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Nedpakning & udpakning

CT Flyt & Service ApS klarer opgaven med nedpakning af dit private bohave i flyttekasser, hvad enten det er mingvasen eller din computer, effektivt, sikkert og på en sådan måde at ”flytterod” ikke er et ord vi kender.

Vi tilbyder speciel udviklet pakkemateriel der sikrer dine ting ekstra godt, og gør vores tidsforbrug med nedpakningen mindre, med besparelse på pengepungen som resultat. Vi mærker kassen med label og notere naturligvis derpå hvad kassen indeholder, hvor den hører til m.v.

Dette betyder at udpakningen foregår problemfrit for dig, såvel som os. Vi udpakker flyttekasser igen efter samråd med dig, og opstiller tingene på dets respektive pladser i reolen.

Vi opstiller og installerer radio, tv, dvd, video og edb samt gemmer kabler i ledningsskjulere. Klar til brug, rengøringsvenlig og præsentabel. Ingen løse ender og uoverskuelige situationer, klar til en hverdag uden bekymringer.

Opgaverne bliver udført af uddannede professionelle flyttemænd med mange års branchekendskab, vi går ALDRIG på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og er 100% seriøse og stabile.

Forsikring

Alle vores opgaver er naturligvis forsikret.

Vi ser frem til et porfessionelt samarbejde.
Direktør/Flyttekonsulent Casper Teigen

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.