Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Nedpakning & Udpakning

Flyttefirma CT Flyt & Service ApS løser opgaven med nedpakning og udpakning af virksomhedens indbo inkl. IT og arkiver i dets specielle system, effektivt og sikkert og med øje for god logistik.

Vi løser ligeledes opgaven omkring de- og genmontering af forskellige effekter såsom whiteboards, hylder, skabe, lamper, radio/ tv og IT udstyr m.v.

Vi ved at ”nedetid” koster penge, derfor gør vi det så flexibelt for din virksomhed som muligt under jeres flytning.

Vi tilbyder at udpakke flyttekasserne igen, hvad enten det er arkiver eller medarbejdernes ting, præcis som det stod inden vi gik i gang, blot på den nye lokation.

Vi tilbyder naturligvis også at genmontere alt i både væg og loft, efter dine anvisninger, og i samråd med montøren. IT bliver opstillet på dets respektive område, kabler bliver tilsluttet og opstripset sådan at arbejdspladsen funktioner fungerer optimalt, fremstår rengøringsvenlig og professionel.

Vi har uddannet faglært personale til at varetage netop den gren af vores forretning, og til at afdække lige netop din virksomheds behov.

Kort fortalt; Hos os kan du samle alt under en leverandør, og slippe for koordinering af forskellige håndværksydelser og flyttehjælp.

Forsikring

Alle vores opgaver er naturligvis forsikret.

Vi ser frem til et professionelt samarbejde.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.