Nyhedsarkiv|Ring til os på tlf. 69 90 23 23
Ærlig kommunikation
Kontakt og service i højsæde
Sikker opbevaring
Overvåget lager

Opbevaring Køge

CT Flyt & Service ApS er et flyttefirma, som udfører opgaver for kunder på hele Sjælland. Vi har over 15 års erfaring indenfor transport og flytning for både private og virksomheder samt specialtransport af tunge og skrøbelige genstande. Hvis du har behov for ekstra lagerplads, tilbyder vi også opmagasinering og opbevaring på eget lager i Køge – naturligvis i aflåste lokaler.

Uanset omfang og størrelsen af din flytning er du garanteret en professionel håndtering fra start til slut, når CT Flyt & Service er på opgaven. Vores engagerede medarbejdere arbejder hårdt for, at dine flytte- og opbevaringsbehov bliver varetaget uden problemer. Samtidig lægger vi vægt på at yde en høj grad af personlig service, hvor dine forespørgsler og ønsker er i centrum – hvad end du har behov for tryg opbevaring i Køge og omegn, almindelig flytning eller nænsom transport af sarte genstande.

Flytning og opmagasinering i Køge – og resten af Sjælland

Selvom vi holder til i Østsjælland, udfører vi også flytteopgaver og opbevaring for kunder udenfor Køge. Geografi skal ikke være en hindring, når du har brug for en professionel flyttepartner. I kraft af vores fornuftige priser og servicemindede behandling af alle opgaver, hører vi til blandt de foretrukne lagerhoteller for kunder i København og det øvrige Sjælland – på trods af at selve opbevaringen foregår i Køge.

I forbindelse med opmagasinering vil lokalerne altid være aflåst med nøgle, og vi er fuldt forsikrede. Du kan trygt komme til os, når du har brug for sikker og nem opbevaring i Køge. Vi kan opmagasinere dit indbo, dine paller eller andre genstande i både korte og længere perioder, og vi tilbyder lagerplads spændene fra 1 m3 til 700 m3.

Kontakt os for opbevaring i Køge

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og et tilbud på dine opbevaringsopgaver. Ring til vores dygtige lagerkonsulenter på 50 29 09 82, eller bestil et online tilbud på opmagasinering og opbevaring i Køge. Så sammensætter vi i fællesskab den rette løsning.

Når du benytter CT Flyt & Service som dine flyttepartner, er du garanteret grundig planlægning og gennemtænkte logistikløsninger igennem hele forløbet. Vi passer godt på dine ting, og vi går ikke, før opgaven er fuldført. For os har det ingen betydning, om vi udfører store erhvervsflytninger eller hjælper private med møbelopbevaring på lageret i Køge – vi arbejder altid hårdt for, at dine flytte- og opmagasineringskrav bliver opfyldt.

 • “Det har været en fornøjelse at benytte jeres firma to gange, hver gang er alt forløbet til vor fulde tilfredshed.”

  Flemming og Inge Löwe

 • “Tak for et særdeles veludført arbejde fra de to unge friske mennesker.

  Jeres firma kan jeg anbefale til enhver, der skal flytte.”

  Bendt Mortensen

 • “Jeg vil gerne have lov til at sende den største respekt for dine folk, der løste vores opgave perfekt.

  Tak for hjælpen!”

  Lars Bøgelund

 • “Det var super flyttemænd, kundevenlige, flinke, behagelige, dygtige, hurtige, stærke og glade.”

  Anette Jensen

 • “Vi har været yderst tilfredse med jeres medarbejdere, dejlig rolige og behagelige mennesker begge to. Pas godt på dem, sådanne medarbejdere er guld værd.”

  Poul Erik Andersen

Få rådgivning omkring dine lagerbehov

Skriv til osLæs referencer

Kontakt Sjælland

CT Flyt & Service ApS
Truckvej 5
4600 Køge

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995


Facebook rating:  1 2 3 4 5

Kontakt Fyn

CT Flyt & Service ApS
Cikorievej 42
5220 Odense SØ

Tlf.: 69 90 23 23
CVR 35378995

Følg os på Facebook

×

Ring

Få et tilbud
Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest. Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Menu