Opbevaring Køge​

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Opbevaring

CT Flyt & Service ApS er et flyttefirma, som udfører opgaver for kunder på hele Sjælland. Vi har over 15 års erfaring indenfor transport og flytning for både private og virksomheder samt specialtransport af tunge og skrøbelige genstande. Hvis du har behov for ekstra lagerplads, tilbyder vi også opmagasinering og opbevaring på eget lager i Køge – naturligvis i aflåste lokaler.

Uanset omfang og størrelsen af din flytning er du garanteret en professionel håndtering fra start til slut, når CT Flyt & Service er på opgaven. Vores engagerede medarbejdere arbejder hårdt for, at dine flytte- og opbevaringsbehov bliver varetaget uden problemer. Samtidig lægger vi vægt på at yde en høj grad af personlig service, hvor dine forespørgsler og ønsker er i centrum – hvad end du har behov for tryg opbevaring i Køge og omegn, almindelig flytning eller nænsom transport af sarte genstande.

Flytning og opmagasinering i Køge – og resten af Sjælland

Selvom vi holder til i Østsjælland, udfører vi også flytteopgaver og opbevaring for kunder udenfor Køge. Geografi skal ikke være en hindring, når du har brug for en professionel flyttepartner. I kraft af vores fornuftige priser og servicemindede behandling af alle opgaver, hører vi til blandt de foretrukne lagerhoteller for kunder i København og det øvrige Sjælland – på trods af at selve opbevaringen foregår i Køge.

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

I forbindelse med opmagasinering vil lokalerne altid være aflåst med nøgle, og vi er fuldt forsikrede. Du kan trygt komme til os, når du har brug for sikker og nem opbevaring i Køge. Vi kan opmagasinere dit indbo, dine paller eller andre genstande i både korte og længere perioder, og vi tilbyder lagerplads spændene fra 1 m3 til 700 m3.

Kontakt os for opbevaring i Køge

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og et tilbud på dine opbevaringsopgaver. Ring til vores dygtige lagerkonsulenter på 
69 90 23 23, eller bestil et online tilbud på opmagasinering og opbevaring i Køge. Så sammensætter vi i fællesskab den rette løsning.

Når du benytter CT Flyt & Service som dine flyttepartner, er du garanteret grundig planlægning og gennemtænkte logistikløsninger igennem hele forløbet. Vi passer godt på dine ting, og vi går ikke, før opgaven er fuldført. For os har det ingen betydning, om vi udfører store erhvervsflytninger eller hjælper private med møbelopbevaring på lageret i Køge – vi arbejder altid hårdt for, at dine flytte- og opmagasineringskrav bliver opfyldt..