Opmagasinering Fyn

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Opmagasinering

Bor du eller din virksomhed på Fyn, og har du brug for at opbevare indbo, paller eller noget helt tredje i en kortere eller længere periode? Så kontakt CT Flyt & Service. Vi tilbyder professionel flytning og opmagasinering for alle på Fyn – naturligvis i tørre, aflåste og fuldt forsikrede lagerlokaler.

Sikker opmagasinering for kunder på Fyn

Ct Flyt & Service er et moderne flyttefirma med erfaring inden for alle opbevarings- og flytteopgaver. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og vores dygtige medarbejdere har kompetencer til at transportere og håndtere alle typer gods.

Men vi er ikke bare et flyttefirma, der flytter dine ting fra ét sted til et andet. Derimod er vi en professionel samarbejdspartner, der kan varetage alt fra planlægning, over ned- og udpakning til transport af selv det mest uhåndterbare materiel. Det betyder, at dine genstande er i de bedste hænder, når du vælger CT Flyt & Service til at klare dine opgaver inden for flytning og opmagasinering på Fyn. Og selvfølgelig udfører vi opgaven med et smil på læben. For os er den gode kundepleje mindst lige så vigtig som den høje kvalitet og den rettidige udførsel.

 

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Opbevaring af stort og småt

Vi har adresse i Køge, men vi kører i det meste af landet. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du får behov for opmagasinering på Fyn. Vi tager gerne turen over Storebælt, og vi sørger naturligvis for transport af dine ting til vores lager på Sjælland. Geografien skal ikke være en hindring, når du ønsker professionel transport og opbevaring hos en seriøs samarbejdspartner, der har dine ønsker og kvaliteten i centrum.

Og vi har pladsen, uanset hvad du skal have opbevaret. Vi kan tilbyde lagerplads på op til 700 m3, men det er også muligt at opbevare enkelte flyttekasser og andre mindre genstande, som du måske ikke har plads til i dit hjem, eller som du ikke har brug for i en kort periode. Når du ønsker opmagasinering af dine ting på Fyn, er CT Flyt & Service altid behjælpelige.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Har du behov for opmagasinering på Fyn, og ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Så ring til os og tag en snak med vores lagerkonsulenter. Vi samarbejder både med private og erhvervsdrivende, og vi rådgiver dig selvfølgelig omkring dine lagerbehov. Vi sammensætter også gerne et skræddersyet tilbud, der matcher dine ønsker inden for opmagasinering på Fyn.