Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Opmagasinering Nordsjælland

CT Flyt & Service tilbyder transport, flytning og opmagasinering af både stort og småt. Virksomheden og vores lagerhotel har fysisk adresse i Køge, men vi kører på hele Sjælland, og vi kan ligeledes også tilbyde opmagasinering for kunder i Nordsjælland.

Selv om vores lager er beliggende på Østsjælland, er vi blandt de foretrukne lagerhoteller i København, da vores service er høj. Vi vil selvfølgelig også gerne være blandt de foretrukne nord for København, og derfor garanterer vi en professionel og sikker håndtering af alle genstande og private ejendele, når vi tilbyder opmagasinering for vores kunder i Nordsjælland.

Lagerhotel Nordsjælland – for private og erhverv

CT Flyt & Service har mere end 15 års erfaring med flytning og transport. Vi samarbejder både med private og erhverv, og der er ingen begrænsninger for, hvad vi kan flytte. Vi er højt specialiserede i specialtransport for virksomheder, men vi påtager os også mindre flytte- og opbevaringsopgaver for private kunder.

For os gør det ingen forskel, om du skal have opbevaret dit indbo i en kortere periode, eller om du ønsker langtidsopbevaring af autoudstyr. Vi har plads til alle typer af gods, og vi kan derfor tilbyde alle former for opmagasinering for vores nordsjællandske kunder. Og når du vælger at benytte vores lagerhotel, har du naturligvis altid fleksibel adgang til dine private ejendele.

Nedpakning, transport og opbevaring – uden bekymringer

Da vores lagerhotel er beliggende et stykke fra Nordsjælland, kommer vi gerne og henter dine private ejendele – vi er jo trods alt et flyttefirma. Vi har stor erfaring med nedpakning og udpakning, og når du vælger os som din samarbejdspartner inden for opmagasinering i Nordsjælland, kvitterer vi med en tillidsvækkende behandling, du kan føle dig tryg ved. Når dine ting er i vores hænder, påtager vi os det fulde ansvar – lige fra afhentning, over opbevaring til eventuel udpakning.

Vi er fuldt forsikrede, og vores lager er overvåget og aflåst alle døgnets timer. Dermed behøver du ikke at bekymre dig – vi passer på dine ting med den største omhyggelighed. Og selvfølgelig udfører vi opgaven til den aftalte tid og pris. Dine ønsker er i centrum, og vi bestræber os altid på at løse dine opgaver kvalitetsbevidst og effektivt.

Få et tilbud på opmagasinering i Nordsjælland

Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opmagasinering i Nordsjælland – uanset om det er privat eller til din virksomhed. Bestil et online tilbud, eller kontakt os og tag en snak med vores erfarne lagerkonsulenter – så skræddersyr vi en løsning, der passer til dine behov og krav.

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.