Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Privatflytning

Skal du flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Opmagasinering

Kniber det med pladsen i hjemmet? Eller har du bare behov for at få opbevaret dine ting i en kortere periode? CT Flyt & Service tilbyder sikker opmagasinering for både private og erhvervsdrivende kunder.

Opmagasinering af stort og småt

CT Flyt & Transport er et moderne flytte- og servicefirma med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder både erhverv- og privatflytning samt en række øvrige opgaver som specialtransport, opmagasinering og opbevaring.

Alle opgaver bliver udført med serviceniveauet i top og respekt for dit indbo – uanset opgavens størrelse og omfang, og uanset om du ønsker transport eller opmagasinering. Hos CT Flyt & Service har vi kvaliteten og den personlige kontakt i højsædet. Dermed er du altid garanteret en professionel og tryg håndtering af dine genstande og en gennemsigtig kommunikation, når du vælger os som din foretrukne samarbejdspartner inden for flytning og opmagasinering.

 

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Opmagasinering på vores lagerhotel

Vores lagerhotel er beliggende i Køge, men vi tilbyder opmagasinering for kunder fra hele Sjælland og det meste af det øvrige Danmark. På grund af vores høje service er vi blandt Københavns foretrukne lagerhoteller, og selv om vi har adresse på Østsjælland, er vi også behjælpelige med opmagasinering af dit indbo, selv om du kommer fra andre dele af landet.

Vores dygtige medarbejdere kommer gerne til dit hjem eller firma og henter de ting, du ønsker opbevaret. Vi tilbyder lån af flyttekasser, ligesom vi også gerne står for nedpakning, når du har behov for opmagasinering. Efterfølgende sørger vi for transport til vores opbevaringslager, hvor vi låser dine genstande inde i et tørt og sikkert lokale.

Vi kan tilbyde op til 700 m3 opbevaringsplads, og vi tilbyder både opmagasinering for private og opbevaring af alt fra paller til større og tungere materiel for erhvervsdrivende. Ingen opgaver er for store eller for små.

Kontakt os for et tilbud på opmagasinering

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak med en af vores erfarne lagerkonsulenter, hvis du ønsker at høre nærmere om vores lagerhotel, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på tryg, tør og sikker opbevaring af dine værdier.

Vi tilbyder opmagasinering i vores lagerlokaler i både kortere og længere perioder, og vi garanteret naturligvis en professionel håndtering af dine værdigenstande. Hos CT Flyt & Service er dine behov i fokus, og vi vægter altid kvalitet og service højt – hvad end du ønsker opbevaring eller flytning.