Privatflytning i Nordsjælland

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Privatflytning Nordsjælland

CT Flyt & Service står for din privatflytning i Nordsjælland

Skal du bruge et flyttefirma til at stå for din privatflytning i Nordsjælland? Så se her! CT Flyt & Service er et veletableret flyttefirma og vi har over 15 års erfaring med at stå for privatflytninger i  Nordsjælland og resten af Danmark. Vores flyttefolk har den rette erfaring og ekspertise til at løse din flytteopgave på en gnidningsfri
måde. Vi passer naturligvis godt på dine ting, men hvis uheldet er ude, er vi fuldt forsikrede. For CT Flyt & Service er igen flytteopgave for stor eller for lille. Vi kan flytte alt fra sofaborde og elevationssenge til klaverer og hårde hvidevarer. Så kontakt os her i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din privatflytning i Nordsjælland. 

CT Flyt & Service tilbyder totalløsninger på din privatflytning i Nordsjælland

CT Flyt & Service er et alsidigt flyttefirma, også når det kommer til privatflytninger i Nordsjælland. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, hvis du skal bruge et flyttefirma til at flytte dit indbo fra A til B. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du er mere interesseret i en totalløsning på din flytning. Vi kan både stå for pakningen og udpakningen af dit indbo og stå for nedtagningen og opsætningen af alt fra lamper og hylder til
hårde hvidevarer. Hvad en totalløsning inkluderer, kommer an på dine
flyttebehov. Du har mulighed for at låne flyttekasser af os – også hvis du selv står for pakningen af dit indbo. Vi har et tørt og sikkert lager i Køge, hvor vi kan opbevare dit indbo, hvis du har brug for det.

CT Flyt & Service – et trygt valg af flyttefirma til din privatflytning i Nordsjælland

Det at skulle flytte, kan hurtigt gå hen og blive en meget stressende oplevelse. Der kan være mange detaljer, man skal have styr på og ting der skal falde på plads. Derudover gælder det om at finde det helt rigtige flyttefirma. Det skal være et flyttefirma, som man har tillid til, vil behandle ens ting ordentligt og som overholder alle aftaler. Når du vælger CT Flyt & Service til din privatflytning i Nordsjælland, er du i trygge hænder. Vi elsker nemlig glade kunder. Derfor arbejder vi altid aktivt på at yde en god service fra første kontakt til flytteopgaven er vel overstået. Vi er også medlem af Dansk Møbeltransport Forening, hvilket betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Du kan finde testimonials fra tidligere kunder her. Du kan også finde anmeldelser af vores service på Trust Pilot

CT Flyt & Service og privatflytning i Nordsjælland – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge CT Flyt & Service som flyttefirma til din privatflytning i Nordsjælland.

        CT Flyt & Service er et veletableret flyttefirma med over 15 års erfaring med privatflytninger i Nordsjælland og resten af Danmark.

        Vores flyttefolk har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse dine flytteopgaver på en effektiv og gnidningsfri måde.

       Som medlem af Dansk Møbeltransport Forening skal vi leve op til visse krav og standarder.


Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.