Privatflytning

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Vi løser alle former for privatflytning.

Vi flytter for private i alle aldre, og vi flytter stort som småt og let som tungt. Med CT Flyt & Service ApS, får du altid et professionelt tilbud på privatflytning med ALT inkluderet, fuld forsikring samt GRATIS udlån af flyttekasser, komplet pakkesystem og pap garderober til bøjletøj.

Vi kan flytte dit flygel, vi kan flytte dit fuglebur, eller vi kan flytte hele dit hjem. Vi har mandskabet, materiellet og erfaringen til at løse alle former for privatflytninger, og opgaver der måtte følge med, enten før eller efter din flytning.

Har du brug for flyttekasser, flyttelift eller opbevaring af dine møbler og ejendele? Vi står klar til at hjælpe med hele flytteprocessen fra start til slut, så din store flyttedag kan blive en god og tryg oplevelse.

Vi hjælper også med:

Læs udtalelser fra vores privatkunder her »

 

Få flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.

Dansk flytteforretning med fuld tilfredshed

Hos Flyttefirma CT Flyt & Service ApS stiller vi os ikke tilfredse førend vores kunder er tilfredse. Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med din flytning. Vi hjælper gerne med demontering, nedpakning, udpakning, genmontering, rådgivning og meget mere. En glad og tilfreds kunde, er endnu et job veludført.

Vores flytteforretning tæller et bredt hold af professionelle flyttefolk med mange års erfaring med både erhvervs- og privatflytning.

Forsikring på alle privatflytninger

Kontakt os, og få et gratis og uforpligtende tilbud på din privatflytning. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, og sørger for at stille alle de rette spørgsmål, så du dermed sparer både tid og penge på din flytning.

Vi ser frem til et professionelt samarbejde.