COVID-19

Læs om vores retningslinjer i forbindelse med COVID-19 / Coronavirus
https://ctflytogservice.dk/coronavirus/

CT Flyt & Service – din lokale flytteforretning

Søger du en flytteforretning på Sjælland, Fyn eller Jylland ? Vi kan tilbyde dig en effektivt og billig flytning.
Det er vigtigt, at din flytning bliver en god oplevelse for dig, og det kræver en professionelt flytteforretning med stor erfaring og god service. En flytteforretning, som du kan have tillid til og som gør din flytning til en tryg oplevelse. Hos CT Flyt & Service har vi mere end 15 års erfaring med at udføre flytteopgaver i hele Danmark, og vi samler kun på tilfredse kunder.
For at du kan få den bedste oplevelse, har vi nogle professionelle tips til din flytning. Du kan her læse hvad man skal huske når man flytter.
Vi løser alle opgaver, der har med flytning at gøre. Vi kan flytte både dit flygel og dit fuglebur, og ingen opgave er for lille – eller for stor. Hos os får du altid personlig betjening og kvalitetsfyldte løsninger. Vi sammensætter professionelle tilbud med ALT inkluderet, du får de dygtigste flyttemænd på opgaven, fuld forsikring samt GRATIS udlån af flyttekasser.

Tryg og professionel flytning i Danmark

Skal du have flyttet din vaskemaskine, dit køleskab eller din computer, kan vi stå for både demontering og genmontering, ligesom vi kan nedtage dine hylder og sætte dem op igen i dit nye hjem.
Vi er højt specialiserede i at levere totalløsninger inden for flytning, og vi kan flytte alt uanset størrelse og vægt. Ønsker du rådgivning i forbindelse med din flytning, står vi altid til rådighed, og vi kan stå for hele flytningen af dit hjem, inklusiv nedpakning og udpakning, komplet med materiale til at pakke dine ejendele i, så selv de mest skrøbelige arvestykker ankommer sikkert til dit nye hjem.