Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Specialtransport på Fyn

Flytning af maskiner, flytning af fintfølende måleudstyr og flytning af tunge personlige ejendele. Alt dette hører ind under det, vi hos CT Flyt & Service kalder ’specialtransport’.

Har du spekuleret over, hvordan du får transporteret tungt og uhåndterligt materiel fra ét sted til et andet, er specialtransport på Fyn med garanti løsningen, der vil få dine ting sikkert frem.

Vi har løsningen på din udfordring

Har du et tungt klaver, du gerne vil have med dig til dit nye hjem? Men ved du ikke, hvordan du skal få flyttet det fra din gamle adresse til den nye? Så lad os hjælpe.

Vi har løsningen på din udfordring, og hvad enten der er tale om et klaver, et billardbord, en drejebænk eller andre tunge ting, kan vi med en specialtransport på Fyn sørge for, at flytningen ikke bliver noget problem. Vi sikrer med andre ord, at de ting, du holder af, kan følge dig hele livet.

Vi tager gerne imod udfordringer fra både privatpersoner og erhverv, som har brug for professionel hjælp til flytningen af særlige ejendele. Vi har erfaring med specialtransport på Fyn af forskellig karakter, og kunne du tænke dig vores hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe!

Hjælp fra start til slut

Selv mange udelukkende forbinder specialtransport med den faktiske transport af materiel, indebærer vores specialtransport på Fyn meget mere end det.

Vi tilbyder nemlig at demontere de fleste maskiner, inden vi pakker dem forsvarligt ned. Vi har netop det udstyr, det kræver at løse de fleste opgaver, og med lang erfaring med håndtering af maskiner og instrumenter, kan du trygt overlade nedpakningsarbejdet til os.

Når vi har flyttet tingene til den nye lokation, er vi tilmed behjælpelige med udpakning og opstilling, så eksempelvis produktionsanlæg hurtigt står klar på det nye sted. Vi går professionelt og målrettet til alle flytteopgaver, og vælger du at lade os stå for din specialtransport på Fyn, kan du derfor se frem til en høj kvalitet i arbejdet.

Hør mere om dine muligheder – kontakt CT Flyt & Service

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om, hvad vi med en specialtransport på Fyn kan transportere for dig. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyr gerne en flytteløsning, der passer på dig og dine behov.

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.