Privatflytning

Skal du flytte?

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed flytte?

Organiseret arbejdskraft

Kontakt og service i højsæde

Specialtransport på Sjælland

Hos CT Flyt & Service har vi i mange år hjulpet private og erhverv med utallige specialtransportopgaver på Sjælland. Vi vil også gerne hjælpe dig, og med effektivitet og professionalisme i højsædet kan vi tilbyde en flytteløsning, der vil få dine specielle ejendele sikkert fra et sted til et andet.

Hvornår er en specialtransport nødvendig?

Når nogle ting har behov for at blive transporteret med specialtransport på Sjælland, skyldes det, at tingene skal omgås med særlig forsigtighed og omhyggelighed. Dette være sig både på grund af særlig stor vægt, særlig omfangsrig størrelse og særlig høj værdi.

Specialtransport af ting på Sjælland er med andre ord nødvendigt, når tingene ikke kan håndteres tilstrækkeligt godt med det udstyr, der knytter sig til en almindelige flytning, hvorfor der i en specialtransport vil være særlig høj fokus på håndteringen af den enkelte ting.

Vi har udstyr, mandskab og kompetencer i orden

Flytning af eksempelvis produktionsanlæg, drejebænke, penge- og brandskabe og medicinsk udstyr kræver særligt udstyr – og dét har vi hos CT Flyt & Service. Vi har nemlig alt inden for specialudstyr, og således er ingen specialtransport på Sjælland for omfattende for os. Til at betjene dette udstyr har vi et dygtigt mandskab, som på baggrund af uddannelse har kompetencerne til at udføre sådanne opgaver.

Men det rette udstyr, mandskab og kompetencer er ikke det eneste, vi kan tilbyde. Specialtransport kræver nemlig også en god portion erfaring med transportopgaver. Og det har vi. Vi sender ene og alene erfarne flyttefolk ud til vores kunder, som ved, hvad der skal til for at alle aspekter af flytningen spiller sammen og går op i en højere enhed. Det ved vi, fordi vi har mange års erfaring med specialtransport for både privatpersoner og firmaer på Sjælland.

Specialtransport på Sjælland – få et tilbud

Prisen på den enkelte specialtransport på Sjælland afhænger i høj grad af, hvad der skal flyttes. Skal der blot flyttes et flygel er prisen nødvendigvis en anden, end hvis der skal flyttes flere, tungere og større maskiner anvendt til produktion.

For at finde ud af, hvad det koster for dig at få flyttet dine ting med en specialtransport på Sjælland, bør du kontakte os, så vi kan udarbejde et personligt tilbud til dig. Vores tilbud er ganske uforpligtende, og du er derfor altid velkommen til at indhente et tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at transportere dine specielle ejendele.

Få et flyttetilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

Vi giver altid en GRATIS besigtigelse af din ejendom, hvorefter et uforpligtende tilbud gives.