| |

Dejligt travl weekend for flyttefirma i Køge

CT Flyt & Service flytter for Køge Kommune

Så har vores dygtige akut-team igen været på weekendarbejde. Det kan ikke undgås, fordi vi har så mange erhvervskunder i vores flyttefirma. Køge Kommune var kunden denne gang, hvor vi flyttede 85 arbejdspladser.

En del af lokalerne i Rådhuset på Køge Torv er under renovering, derfor skal en del af medarbejderne på skift have deres arbejdsplads flyttet ud i nogle pavilloner på parkeringspladsen. Det var denne opgave, vi forleden skulle klare i vores flyttefirma i Køge.

Flyttefirma i Køge tilbyder totalløsning

Flytningen af de mange ansattes arbejdspladser skulle finde sted i en weekend for at give mindst mulig gene og nedetid for de pågældende medarbejdere. Vi udførte opgaven, så de bemærkede mindst muligt flytterod. Denne form for totalløsning er vores erhvervskunder meget glade for.

Da kommunens medarbejdere gik hjem fra arbejde fredag, rykkede vores akut-team ind og flyttede samtlige arbejdspladser ud i pavillonerne. Stole, skrivebord, computere, ledninger, kabler, skraldespande, mødeborde, flyttekasser, personlige ejendele og arkiver blev flyttet sikkert og effektivt.

Der er en helt speciel og intens stemning, når vores akut-team samles om flytteopgaver som denne. Vi har travlt og nyder at opleve holdånden og se opgaven skride planmæssigt og hurtigt frem ved fælles hjælp.

Flyttefirma i Køge på hjemmebane

For os, som jo er et flyttefirma i Køge, er det spændende at udføre denne type opgave, som vi har stor erfaring i, i vores egen kommune. For erfaring, det kræver det nemlig, når hver medarbejder skal kunne møde op mandag morgen og finde sin egen stol, sit skrivebord, sine arkiver og sin computer samlet på ét og samme sted.

Senere på året gentager vores flyttefirma i Køge den samme manøvre, for så er det nogle andre af de ansatte på Køge Kommunes rådhus, der skal flytte ud i pavillonerne, mens deres kontorer bliver renoveret.

Til den tid skal vi først flytte alle de borde, vi netop har flyttet med tilhørende stole, arkiver og IT, ind på deres pladser igen. Det bliver endnu en dejligt travl weekend.

Online Tilbud på Billig Flyttefirma i Køge

Ønsker du et komplet uforpligtende tilbud på en billig flytning? Benyt da vores kontaktformular.

Similar Posts